Budapest Cowbells

Disz iz di End!

..első emlékeim között még az én junior meccseimen szurkoltál, aztán a következő évben már pózolsz a tükör előtt az új szerkóval és persze ez volt a profilképed vagy 5 évig..
..az elején még vasaltuk a hajunkat aztán gyorsan rájöttünk, hogy a sisak alá nem kell semmi, mert rettentő idegesítő..
..rögtön az első évben végig szántottátok a juniort, aztán jött egy ezüst és 2012-ben már kezdő QB-ként csapattad..sose felejtem el persze azt, hogy a lagzi után reggel 7-re mentem pályát építeni, te meg szikkadtál még picit otthon, de az a 6 passzolt TD azért komoly lett..
..az első felnőtt éved neked is a padon telt, ahogy nekem, de többet edzettünk, mint némelyik komplett csapat és meg is lett az eredménye..
..2013 őszén még 23. ember voltál a rosteren St. Pöltenben..két playből sikerült egy fumble return vagy egy int már nem is tudom..később eléggé védjegyed lett te szerencsés..
..a tavaszi CEI-ben szerintem nagyot mentünk, főleg a pozsonyi meg a belgrádi meccsen, ahol meglett az első TD-d védő oldalon is..
..ősszel a sérülésem a padra tett, de a dline – és köztük te – szétterrorizáltátok az egész HFL-t..
..amikor visszatértem a pályára már egy oldalon nyomtuk tovább, és 2016-ban azon a 10 mp-en kívül minden pillanatát élveztük..talán ez is vezetett a 2017-es meneteléshez, aminél jobb döntőt nem is kívánhatnék, de te is biztos így vagy vele..
..a sokadik sack után végre feltűntél te is a válogatott edzőknek, mondjuk azóta meg csak rólad beszélnek..a szlovák meccsen faterral a VIP-ből néztük, hogyan sétálsz be azzal a labdával..persze a DIGI-n visszanézhettük kb. 4 milliószor..
..az utolsó teljes szezon nem lett az igazi, mert nagyon mentünk volna a döntőbe, de így alakult..aztán jött a covid meg a babák és te meg vidéki lettél..
..van közös tackle-ünk, na meg passzoltál is nekem 5 yardért..
..komoly 10 év volt együtt a pályán és bár még egyszer újranyomhatnánk együtt..ma az első olyan edzésre készülök, amire te már biztosan nem jössz le..megkönnyeztem na..
..nempacsi..Cs.

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login