Budapest Cowbells

Gameweek – HFL Game#4 & DIV1 Game#4

Újabb dupla hétvége vár a Cowbellsre, ráadásul ezúttal még az utazás is megnehezíti a csapat dolgát, ugyanis mindkét mérkőzést idegenben játsszuk. Vannak edzők és játékosok, akiknek mindkét nap helyt kell állniuk, eheti cikkünkben velük beszélgettünk.

Tekintsünk vissza az előző mérkőzésekre:

Előző hétvégén egy igen viharos meccsen a Divízió 1-es csapatunk játszott a Gladiators ellen, ahol sajnos nem sikerült megtörni a nyeretlenségi sorozatunkat, míg előtte lévő vasárnap a HFL csapatunk elszenvedte első vereségét a Wolves ellen idegenben.

Fotó: Csumán Tamás

Lecsekkoltuk az ellenfeleket!

Ezen a hétvégén 2 idegenbeli mérkőzésen lépünk pályára. Szombaton a HFL csapatunk játszik majd a Szombathelyen a Crushers ellen, míg vasárnap a 2. csapatunk Taszáron a Hippos ellen. Utoljára tavaly mérkőztünk meg a Crusherssel még a Divízió 1-ben, ahol vereséget szenvedett a csapat. A Hippos idén alakult meg a Kaposvár Hornets és az Oroszlány Bears egyesülésével. Mind a két csapat a Divízió 2-ben indult korábban így velük nem volt az elmúlt időben dolgunk. Reméljük egy igazán sikeres hétvégének nézünk elébe és mind a két ligában sikerül javítanunk.

A dupla hétvége előtt, a mindkét csapat védőfalát edző és a DIV1 csapat esetében védőkoordinátorként is munkálkodó Czirkos Dánielt kérdeztük:

Sűrű hétvége vár a csapatra, mivel mindkét ligában idegenbeli meccsünk lesz. A HFL csapat a Wolves elleni mérkőzés után szeretne ismét lendületbe kerülni. A DIV1-es csapat pedig az első győzelmet szeretné megszerezni az idei szezon folyamán.

A hétvége előtt Kollmann Peti osztotta meg velünk gondolatait, akinek mindkét nap helyt kell állnia:

Ez után a hétvége után a mindkét bajnokságban játszó játékosok fellélegezhetnek egy kicsit, mivel ez lesz az utolsó, amikor két meccset is játszunk egymás után. Addig is viszont, maximálisan oda kell tennünk magunkat. A Div1-es csapatunknehéz időket él meg, jó lenne már végre bezsebelni egy győzelmet, és szerintem a hétvégi meccsnél jobb lehetőség nincs is erre. A HFL-ben egy izgalmas meccset várok, és esélyesnek látom, hogy sikerül majd felülkerekedni szombathelyi játékostársainkon. Ez a meccs szolgálja azt a lehetőséget számunkra, hogy eltemessük az élményt, amit a legutóbbi meccsen kellett átélnünk a Wolves ellen, és én személy szerint, bármire képes lennék ezért.

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login