Budapest Cowbells

Gameweek – HFL Game#5

Sorsdöntő mérkőzés vár HFL csapatunkra, így különösen érdemes lesz a hétvégén kilátogatni a Tichy Lajos Sportcentrumba. Esemény részletei: LINK

Tekintsünk vissza az előző meccsre:

Múlt szombaton a HFL csapatunk ellátogatott Szombathelyre, ahol a Crushers alakulatával csaptunk össze. Egy, a végletekig izgalmas meccset játszottak a fiúk, ám a legvégén egy utolsó perces támadással touchdownt szerzett a Crushers, így megnyerték a mérkőzést.

Fotó: Szombathely Crushers Amerikai Football Egyesület

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

Jelenleg 2-2-es mérleggel állunk, ezért egy elég fontos mérkőzésnek nézünk elébe a Budapest Titans ellen. A tavalyi Divízió 1-es bajnokkal múlt évben játszott a 2. számú csapatunk, ahol vereséget szenvedtünk, de a mostani meccs egy sokkal kiélezetebb párharcnak ígérkezik.

A szezon harmadik HFL meccse előtt csapatunk támadókoordinátorát, Matias Cantert kérdeztük:

Az előttünk álló mérkőzés egy jó teszt a csapat számára. A Titans egy jól edzett csapat, minden poszton tehetséges játékosokkal. Jól játsszák a játékaikat, szóval nekünk is így kell tennünk. Mindenkinek 100%-ig koncentráltnak kell lennie, végezni kell a saját feladatát, és bíznunk kell abban, hogy a csapattársaik is teszik a dolgukat. Arra számítok, hogy a Titans nagy energiával és komoly fizikalitással fog érkezni hozzánk, és azt várom, hogy mi is hasonló erőfeszítéssel fogunk játszani. Kemény csata lesz két kemény csapat között.

A meccsre kitűzött cél csapatunk elkapójától, Takács Bencétől:

Azt hiszem, a csapattársak nevében is mondhatom, hogy ez a győzelem úgy kell nekünk, mint egy falat kenyér. A lehető legjobb playoff pozíciót kell kiharcolnunk és legfőbb ideje végre úgy játszanunk, ahogy tehetségünktől és a Cowbells focitól elvárt. Abszolút bízom a falunkban, hogy ezen a városi meccsen a Titans ellen kontinentális rakétákat indíthatnak irányítóink.

Hajrá Cowbells!

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!
Become a patron at Patreon!

You must be logged in to post a comment Login