Budapest Cowbells

Lezúzzuk a Zúzókat?

Habár a HFL-szezon nem a tervek szerint alakult, második csapatunk nagyon szépen menetel a Divízió I-ben. Az eddig veretlen Cowbells 2 június 5-én az NBA Crushers vendége lesz, a mérkőzés nagyon fontos, mert a Nyugati csoport végeredménye is eldőlhet Szombathelyen.

Még csak a szezon közepén járunk, de már érdemes elővenni a matekfüzeteket, hiszen a Divízió I Nyugati csoportja úgy alakult, hogy a Cowbells 2 és a Crushers mérkőzése eldöntheti a végleges sorrendet és a rájátszásba jutó csapatokat is meghatározhatja. Amennyiben második csapatunk képes megnyerni a mérkőzést, az egyet jelent azzal, hogy csoportelsőként a Keleti csoport második helyezettjével vívhatjuk az elődöntőt hazai pályán. A Crushers számára sem kevésbé fontos a meccs, hiszen amennyiben győznek, ők nyerik a Nyugati csoportot, viszont vereség esetén jó eséllyel a rájátszástól is búcsúzhatnak. Ha a szombathelyi gárda lesz a jobb, a második helyre szorítja a Cowbells 2-t, ami számunkra kedvezőtlen forgatókönyv.

Az idei szezon vereséggel indult az NBA Crushers számára, a Budapest Titans-nek sikerült megvernie a többszörös bajnokot. Azóta azonban csak győztes meccseik voltak, szóval nem szabad alábecsülnünk az ellenfelet.

Sokszor játszottunk már a Crushers ellen

A mi csapatunk is érzi a mérkőzés súlyát, mindenki tudja, hogy nem szabad elkövetni azokat a hibákat, amelyek a szezon korábbi mérkőzésein még belefértek. Nagyon szépen fejlődik a sok fiatal játékost is magába foglaló keret játéka. A Titánok ellen már jóval összeszedettebb csapat állt fel, mint a Guardians-szal játszott felkészülési mérkőzés során, így joggal bízhatunk a győzelemben.

A mérkőzés mindkét csapat számára hatalmas jelentőséggel bír, hiszen a Nyugati csoport eredménye is eldőlhet. A Cowbells 2 még egyszer sem tudta Szombathelyen legyőzni a Crushers-t, így időszerű lenne ezt a sorozatot megtörni. A mérkőzés súlya miatt minden szurkoló támogatására szüksége lesz a második csapatnak. A mérkőzés nézők előtt fog zajlani, az online közvetítésről a rendező csapat Facebook-oldalán fog hírt adni.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login