Budapest Cowbells

Megtartotta nyár eleji toborzóját a Cowbells

Elérkezett ismét az újoncok napja a Cowbells-nél, vasárnap a Tichy Lajos Sportcentrumban fogadtuk a jelentkezőket, akik szívesen kipróbálnák magukat az amerikai futballban.

A megszokott módon, egy közös bemelegítés után négy csoportra lettek osztva az érdeklődők, majd minden csoport végig ment a négy állomáson és teljesítette a felmérést.
Több, mint 50-en próbálhatták ki így magukat, és ismerkedhettek meg a sportág alapjaival.

Remek foci idő, napsütés várt mindenkit, így jó hangulatban kezdhettük meg a gyakorlatokat – melyet ebben a cikkünkben részletesen bemutattunk.
Több korosztály is képviseltette magát: több, mint tíz 15 év alatti résztvevőnk volt, így elindulhat a flag foci szakosztályunk, a 15-19 évesekkel bővülhet az U19-es csapat és akadt jó néhány jelentkező a felnőttek közé is.

Idén is sokan döntöttek úgy, hogy kipróbálják magukat nálunk

A toborzót követően elindul az újoncprogram, hetente két edzéssel, kedden és csütörtökön 19 órától, szintén a Tichy Lajos Sportcentrum gyepén. A körülbelül két hónapos program során a játékosok elsajátíthatják a sportág alapjait, és megtalálhatják a hozzájuk legmegfelelőbb pozíciót edzőink segítségével.

Az edzésekre a következő két hétben még lehet jelentkezni akkor is, (tehát június 8., 10., 15., 17.), ha valaki nem vett részt a toborzón.

A fiatalabb korosztály számára flag foci program indul, mely az amerikai foci kontakt nélküli változata. Ezek az edzések szintén kedden-csütörtökön vannak, 17 órától a a Tichy Lajos Sportcentrumban. Ehhez folyamatosan várjuk a jelentkezőket, lehet csatlakozni.

A szükséges felszerelés a kezdetekben, sportruházat és sportcipő, a műanyag stoplis ajánlott, de nem kötelező, a fém stoplis tilos.

Várunk mindenkit szeretettel!

#HajráCowbells #CowbellsFootball #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login