Budapest Cowbells

Nyárindító Toborzóra készül a Cowbells!

Több mint hét hónap szünet után, június 6-án ismét toborzónapnak ad majd otthont a Tichy Lajos Sportcentrum. Idén egy flag football csapat indítása is szerepel terveink között, így 10 éves kortól kezdve várunk minden érdeklődőt!

A toborzó célja, hogy felmérjük, pillanatnyilag milyen képességekkel rendelkeznek a jelentkezők. Az itt kapott kép lehetővé teszi, hogy a későbbiekben egyszerűbben megtaláljuk a megfelelő pozíciót a résztvevőknek. A toborzónapot kéthónapos újoncprogram követi, amely során mindenkit felkészítünk az aktív kerethez történő csatlakozásra.

A program nagyjából egy-másfél órán át tart. Csapatunk rövid bemutatkozóját és a nap menetének ismertetését követően 10-15 fős csoportokba osztjuk a részvevőket. Közös bemelegítés után négy különböző gyakorlat bevetésével igyekszünk feltérképezni a jelentkezők erősségeit, a feladatokat válogatott játékosaink vagy edzőink mutatják be és vezénylik. Itt olyan alapfeladatokra számíthatnak a jelentkezők, mint az elkapás, rövidtávfutás vagy a tackle. Az egyes állomások végrehajtása 15-20 perc.

A tackle-feladat Törzsök Tamás tolmácsolásában

Ha érdekel a sportág, de még nem határoztad el, hogy belevágsz, olvasd el kedvcsináló cikkeinket honlapunkon vagy a sportoljma.hu online magazinjában! Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz, az alábbi linken várjuk jelentkezésed az eseményre! Ha felkeltettük az érdeklődésed, találkozzunk június 6-án 16.30-kor a Tichy Lajos Sportcentrumban!

További információkat a Facebook-eseményben találsz.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login