Budapest Cowbells

Velünk indul a junior szezon

Szeptember 18-án a Budapest Cowbells és a Fehérvár Enthroners fiataljainak összecsapásával veszi kezdetét a 2021-es junior bajnokság. A mérkőzés helyszíne a Tichy Lajos Sportcentrum lesz, a rendező pedig a Cowbells.

A Budapest Cowbells tavaly a Bulldogs-szal közösen nyerte meg, idén azonban mindkét csapat önállóan indul, így junior csapatunk címvédőként vághat neki az idei mérkőzéssorozatnak. Törzsök Tamás vezetésével a Divízió I döntője óta készül csapatunk, amelybe sok újoncot és néhány dabasi játékost is integráltunk.

Az ellenfelet tavaly az elődöntőben sikerült búcsúztatnunk nagy különbséggel. Nem szabad azonban alábecsülni az Enthroners gárdáját, hiszen minden évben erős csapatot állítanak ki, edzőik pedig élvonalbeliek.

Felnőttben volt már szerencsénk a fehérváriakhoz idén Fotó: Kutasi Petra

A találkozó eredményét nehéz megjósolni, bár a két csapat közös történetében több fővárosi győzelem szerepel. Juniorban nem támaszkodhatunk az előző év teljesítményére, mert minden évben sokat változnak a keretek, mindig újabb és újabb játékosok lépnek pályára. Szeptember 18-án, e hét szombatján hatalmas küzdelmet várhatunk. Bár a legelső meccs kimenetele nem feltétlenül meghatározó, de nagy pszichológiai előny, amely fontos lökést adhat a szezon további szakaszaira.

A kickoff 13:00-ra várható, a kapu azonban már déltől nyitva áll a szurkolók előtt.  További információk a mérkőzés Facebook-eseményében találhatók.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login