Budapest Cowbells

Veretlen maradt a Cowbells 2

Pünkösd vasárnapján a Budapest Titans vendége volt második csapatunk Dunakeszin. A Magyarság sportpálya műfüvét győztesként hagyták el Cowbells 2 játékosai, így a Divízió I Nyugati csoportjának első helyéről, veretlenül futhatnak neki a következő mérkőzésnek.

A pénzfeldobás során a szerencse a rendező csapat mellé állt, ezért ők kezdhették visszahordással és támadással az első negyedet. Sorozatukat egy touchdown és sikeres kétpontos jutalomkísérlet koronázta, amelyben nagy szerepe volt védelmünk gyenge kezdésének. Offense szempontjából sem sikerült a legjobban a legelső drive, a Titans védőinek sikerült leparancsolnia támadóegységünket a pályáról. Ezek után a hazai csapat támadása is megfulladt, majd a második negyed elején Pusztai Vendel futott hatpontost, amelyet sikeres rúgás követett, az állás pedig 7-8-ra módosult.

Ezt követően védőink ismét sikeresek voltak és újabb lehetőséget biztosítottak támadó csapategységnek. Ők ezt kíméletlenül kihasználva ismét pontot szereztek. Ezúttal Kelemen Marci vitte a célterületre a labdát, azonban jutalompontot nem sikerült szerezni. A hazaiak következő támadása punt-al ért véget, amit végül kiváló mezőnypozícióban vissza is szereztek, majd pontokra is váltottak. A félidei szünet 13-14-es állásnál vette kezdetét.

A második félidő egészen más képet mutatott, lényegében támadó- és védőoldalról is sikerült elsöprő dominanciát kiépítenünk. A kickoff-ot követő első támadósorozatunk végén ismét Pusztai Vendel ért be az endzone-ba, majd Tóth Ákos elkapásával 21-14-re változott az eredmény. A Titans támadói, annak ellenére, hogy voltak gyönyörű megmozdulásaik nem tudtak pontokat feltenni a táblára. A mérkőzés végeredménye 35-14 lett, Pusztai Vendel a második félidőben három alkalommal jutott el hatpontosig.

Az esős időjárás miatt a futójátékok dominálták a támadósorozatokat, illetve rengeteg zászló is repült a játékosokra. A futók mellett említést kell tennünk a Bíró Ede, Erős Bence, Lauber Tamás, Radványi Péter és Molnár Tamás alkotta támadófalról, akik a meccs során kiválóan nyitották a folyosókat, blokkjaik nélkül nem születhetett volna meg a rájátszás kapuját jelentő győzelem.

Második csapatunk legközelebb június 5-én lép pályára az NBA Crushers vendégeként, Szombathelyen. A Nyugati csoport rangadóján eldőlhet, hogy a Cowbells 2 képes-e három mérkőzésből kivívni, hogy szerepelhessenek a rájátszásban.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login