Budapest Cowbells

Adminisztráció 2023

A nevezések a következőképpen zajlanak a 2023-as évben a HFL és DIV1 bajnokságokban.
Kérem keressétek ki a rátok illőt:

MINDEN JÁTÉKOSNAK SZÜKSÉGE VAN SPORTORVOSI IGAZOLÁSRA.
Ezt az alábbi linken tudjátok kitölteni és letölteni: https://mafsz.org/ujsportorvosi/
A szigorúan képpel ellátott sportorvosi mindkét példányát (egy fekvő nyomtatás során 1 oldalra 2 példány jut) vigyétek el az adott sportorvoshoz, aki ezeket lepecsételi és visszaadja.
A sportkórházba az alábbi linken lehet időpontot foglalni: http://www.osei.hu/component/content/article.html?id=13
Nem ez az egyetlen megoldás Budapesten és tervezünk március végén egy sportorvost felinvitálni Kispestre, de az mindenképp pénzbe fog kerülni ha szükség lesz rá. (Vidéken pedig kihelyezett sportorvosok vannak.)

Régi játékosok (korábban bajnokságban játszott nálunk, HFL-DIV1-U19):

Számotokra csak és kizárólag a 20.000 Ft nevezési és 10.500 Ft-os biztosítási díj befizetése szükséges. A többi részét intézi a csapat.

Újonc játékosok (korábban nem szerepeltetek amerikai futball mérkőzésen):

Számotokra a nevezési díjon (20.000 Ft) és a biztosítás díján (10.500 Ft) kívül szükség van egy Igazoló lapra még, amivel leadunk titeket a szövetséghez. Ezt innen tudjátok letölteni: Igazoló-lap

Csak ezzel a papírral tudjuk leadni a nevezést és a biztosítást számotokra, tehát akkor kezd el élni, amikor ez beérkezett.

A kitöltésnél figyeljetek, hogy kis méretű “igazolványképet” illesszetek bele vagy úgy méretezzétek, hogy beleférjen (fekete-fehér nyomtatásban is megfelel) és egy oldalon belül maradjatok ez nagyon fontos. A ráragasztott igazolványképeket a papírra ott helyben megsemmisítem, nyomtassátok rá, köszönöm.

Átigazolók-Kölcsönjátékosok (korábban szerepeltetek amerikai futball mérkőzésen valamelyik csapatban, de utoljára nem nálunk):

Számotokra a nevezési díjon (20.000 Ft) és a biztosítás díján (10.500 Ft) kívül, szükség van egy Átigazoló/Kölcsonadó még, amivel leadunk titeket a szövetséghez. Ezt külön intézzük, így kérlek írjatok Magyar Csanádra messengeren.

Együttműködésben résztvevő játékosok (akik idén több bajnokságban vesznek részt külön egyesületeknél pl. Sparks-Cowbells, Debrecen-Cowbells):

Számotokra a nevezési díj van felénk (20.000 Ft), míg a biztosítást az “anyaegyesületnél” rendezzétek kérlek. A további adminisztrációt a csapatvezetőitekkel intézzük.

A fentebb említett két összeget a csapat számlájára utalva (közleményben: név, tétel neve) vagy készpénzben az edzésen, Patócskai Petinél, Magyar Csanádnál és Varga Károlynál tudjátok befizetni.
A biztosítási kérelmeket minden héten pénteken adjuk le, így a rákövetkező keddi edzésen már biztosan él ez a biztosítás.

Amennyiben a leírásban nem sikerül eligazodnod kérlek inkább írj Magyar Csanádnak messengeren.