Budapest Cowbells

A Sharksot fogadjuk a második meccsen

Újabb HFL-csapat fiataljai érkeznek hozzánk az U19-es bajnokság második játéknapján. A Budapest Cowbells vendége ezúttal a Győr Sharks együttese lesz a Tichy Lajos Sportcentrumban október 10-én.

A csapatban sok újonc szerepel, a tavalyi bajnok csapat nagy része távozott, így az első év elsősorban a tanulásról szól a Kolomposoknál. Az első mérkőzés is ennek megfelelően alakult, a jóval tapasztaltabb és összeszokottabb Fehérvár Enthroners gárdája nagy arányú győzelemmel távozott Kispestről.

Az első forduló mindhárom mérkőzésén nagy különbség volt a felek között, a Sharks is fölényes, 54-14-es diadalt aratott a Budapest Wolves ellen, magabiztosan várhatják a mieink elleni találkozót.

Nagy csata várható a cápák ellen is

Tavaly a Cápákkal kétszer is találkoztunk az U19-es szezon során, mindkétszer győztesen hagytuk el a pályát. A második siker ráadásul a döntőben jött össze, ami bajnoki címet ért a Cowbells számára. Ettől függetlenül vasárnap elvárás nem lehet a győzelem, a tanulás, a tisztes helytállás és a tapasztalat szerzés lehet cél hazai oldalon. Mindezek ellenére játékosok egész biztosan mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy nyerjen a Cowbells. A rájátszás-esélyekről is tisztább képet fogunk kapni, az alapszakasz felénél körvonalazódni fog, ki az aki, jó eséllyel száll harcba a play-off helyekért.

A kickoff 14:00-ra várható, a kapu azonban már egy órától nyitva áll a szurkolók előtt.  További információk a mérkőzés Facebook-eseményében találhatók.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login