Budapest Cowbells

GAMEWEEK – DIV1 Game#1

Az idei szezonban minden mérkőzés előtt érkezünk egy kis beharangozóval, ahol visszatekintünk az előző meccsre, megnézzük ki lesz az ellenfelünk, megszólaltatunk valakit a menedzsmentből vagy az edzői stábból és megkérjük a csapat egyik játékosát, hogy tippelje meg a végeredményt.

Most szombaton kezdjük meg a Divízió 1-es szereplésünket a Wolverines ellen, 15:00-tól a Tichy Lajos Sportcentrumban. Az esemény részleteit az alábbi linken találod: LINK

Tekintsünk vissza az előszezonra:

Az előszezonban a szlovák Nitra Knights és a cseh Brno Alligators együttesével csaptunk össze, ahol a HFL és a DIV1 csapataink játékosai egyaránt kipróbálhatták magukat. Ezalatt a 2 meccs alatt egy 1-1-es mérleget sikerült összehozni. Nagyon sok szép játékot és megmozdulást láthattunk mind a két meccsen, viszont a Brno ellen sokkal összeszedettebben játszottunk, mint a Nitra ellen. Reméljük, hogy ezalatt a 2 hét alatt sikerült még többet fejlődnie a csapatnak és felkészülve vágunk neki a 2023-as szezonoknak.

Fotó: Velikovszki Zsolt

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

A Wolverines 2006-ban alakult, de még soha nem játszottunk ellenük, mivel sosem indultunk velük azonos divízióban. Idén kerültek fel a Divízió 1-be, a bajnokság átszerveződésének köszönhetően. Tavaly 0-4-es mérleggel fejezték be a Divízió 2-es szezonjukat. Rajtunk kívül még Dabas, Levelek és Debrecen csapatával fognak megmérkőzni.

A szezon első meccse előtt csapatunk elnökét, Magyar Csanádot kérdeztük:

Külsős szemmel is tisztán látszik, hogy ez egy új Cowbells lesz idén. A DIV1-es csapatunkban közel 30 új arc próbálhatja ki magát, akik közül sokan a juniorban ősszel már elkezdték bontogatni a szárnyukat. Az edzői csapatunk talán a legjobb most az országban, így sok fejlődést várok a még ismeretlen, de feltörekvő fiataloktól. Azt gondolom jó alapanyaggal rendelkezünk, hogy akár a döntőre is odaérhessünk, de messze még a szezon vége. A Wolverines ellen egy döcögős első félidő után, egy magabiztos másodikkal győzelmet várok a csapattól.

Tipp csapatunk elkapójától, Horváth Domonkostól:

35 – 18 a Cowbells javára

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login