Budapest Cowbells

Gameweek – DIV1 Game#3

Tekintsünk vissza az előző meccsre:

A két héttel ezelőtti Sparks elleni mérkőzésen a Divízió 1-es csapatunk vereséget szenvedett, így a másodosztályban 0-2-vel áll eddig. Remélhetőleg az Gladiators ellen sikerül javítanunk ezen a mérlegen.

Fotó: Velikovszki Zsolt

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

A 2004-ben alakult debreceni csapat korábban már szerepelt a korábbi első osztályban és a Divízió 2-ben is, ám 2016 óta a Divízió 1-ben szerepelnek. A Gladiators idén eddig szintén 0-2-vel áll a csoportban, így vélhetően ők is mindent meg fognak tenni a mérkőzésen, hogy ezen javítsanak. A 2 korábbi ellenfelük a Wolves 2. csapata és a Spartans volt. Előbbi meccsen 20-0-ra, míg az utóbbin 42-12-re kaptak ki.

A szezon harmadik DIV1 meccse előtt csapatunk DB edzőjét, Jonathon Lasert kérdeztük:

Jól jött számunkra ez a hosszabb szünet a Sparks elleni mérkőzés után. Volt időnk arra, hogy tanuljunk a hibáinkból, és jól felkészüljünk az előttünk álló meccsre. A Gladiators kiélezett összecsapásra számítok. Szeretnék mindent beleadni, nagy hangsúlyt kell fektetnünk a védelmünkre. Csak akkor tud eredménnyé válni a támadójátékunk, ha a defense is jól végzi a munkáját.

A meccsre kitűzött cél csapatunk tight endjétől, Osváth Tibitől:

Kíváncsian várom a meccset, mindkét csapat 0-2-vel áll eddig a bajnokságban, így itt lenne az ideje, hogy megszerezzük idei első győzelmünket a ligában. Ehhez azonban oda kell tenni magát mindenkinek, személy szerint én is igyekszem majd TD-vel/kel segíteni a csapatot.

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login