Budapest Cowbells

Gameweek – DIV1 Game#5

Utolsó mérkőzésére készül DIV1-es csapatunk, szombaton Levelekre látogatunk.

Tekintsünk vissza az előző meccsre:

Előző Divízió 1-es meccsünkön sikerült megszerezni első győzelmünket ebben a bajnokságban is a Hippos csapata ellen, akiket 23-14-re sikerült megvernünk. Következő mérkőzésünk egyben az utolsó alapszakasz meccsünk is lesz ebben a szezonban, amit a Levelek Spartans csapata ellen fogunk játszani.

Fotó: Baumann Gergő

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

A Spartans az egyik legfiatalabb csapat a bajnokságban, amely 2020-ban alakult. 2021-ben játszották az első tétmérkőzésüket a Divízió 2-ben és ez az első szezon, hogy a Divízió 1-ben játszanak. Az idei szezonban eddig hibátlan mérleggel állnak és ezzel már hivatalosan is tovább jutottak a rájátszásba, míg nekünk fontos lenne ez a győzelem a pozitív hangulatú szezonzáráshoz.

A szezon utolsó DIV1 meccse előtt csapatunk támadókoordinátorát, Benjamin Bowdent kérdeztük:

Ez a mérkőzés csapat és szervezet szinten egyaránt fontos számunkra. Egy győzelem motivációt adhat a fiatal srácoknak a junior szezonra. A Levelek egy veretlen és nagyon tehetséges csapat, de úgy érzem, hogy a futásunk és a védekezésünk fejlődése segíthet nekünk abban, hogy ezen a héten sikerüljön meglepetést okoznunk.

A meccsre kitűzött cél csapatunk védőjátékosától, Farkas Ádámtól:

Utolsó meccsünkre készülünk az idei szezonban, így már nincs hova tartalékolni. Sokat fejlődött a társaság, és végre sikerült megszereznünk az első győzelmet is, amit reméljük hamarosan követ a második is.  Előzetesen nem mi számítunk az esélyesnek, ám ez nem jelenti azt, hogy bárki is feltartott kézzel menne ki a pályára. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, és hiszek benne, hogy az a fejlődési ív, amit a csapat mutatott a szezon folyamán, még nem érte el a csúcspontját. Rengeteg az újonc és a fiatal játékos, így ez egy igazi erőfelmérő lesz mindenki számára.

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login