Budapest Cowbells

GAMEWEEK – HFL Game#1

Az idei első HFL mérkőzésünkön az FD Rangers csapatához látogatunk. 15:00-tól lépünk pályára a székesfehérvári First Fielden.

Tekintsünk vissza az előszezonra:

Nekünk még csak ez lesz az első meccsünk a HFL idei szezonjából. Komoly felkészülés áll a csapat mögött. 2 felkészülési meccsük is volt a fiúknak, ahol a szlovák Nitra Knights és a cseh Brno Alligators csapatával játszottak. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen, hiszen az első vereség után a csehek ellen már győzelemmel zártunk.

Fotó: Papp Kristóf

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

A Dunakeszi Rangers az elmúlt szezonok során a Divízió I. bajnokságban szerepelt, így korábban csak a Cowbells második számú csapatával találkoztak. Tavaly a másodosztályban az alapszakaszi második helyezést követően a Crushers búcsúztatta őket az elődöntőben.

Az idei szezonban FD Rangers néven a HFL-ben indultak és már túl vannak 2 mérkőzésen is, amelyet a Borsod és a Tatabánya ellen játszottak. Az első mérkőzésükön, Miskolcon hosszabbításban kikaptak, de tudtak javítani a Tatabánya ellen, így jelenleg 1-1-es mérleggel helyezkednek el a tabellán. 

Idén sok új jó játékossal gyarapodtak Fehérvárról így igen komoly ellenfélnek ígérkeznek.

A szezon első HFL meccse előtt csapatunk vezetőedzőjét, Tim Bishopot kérdeztük:

Nagyon várjuk már a szezon első HFL meccsét a Rangers ellen. Hatalmas kihíváskét tekintünk rájuk, sok megbízható játékosuk van a labda mindkét oldalán, nagyon jó importjátékosokkal kiegészülve. Elégedett vagyok a felkészülésünkkel a két előszezonbeli mérkőzésünk alapján. A szombati naptól jó játékot várok és azt, hogy maximális erőfeszítést teszünk győzelemért.

A meccsre kitűzött cél csapatunk irányítójától, Szabó Tomitól:

Magamhoz egy célom van, hogy hibák nélkül vezessem a támadásokat és ennek köszönhetően megnyerjük a meccset!

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login