Budapest Cowbells

Gameweek – HFL Game#7

Ezen a hétvégén kezdődik a HFL rájátszása, ahol 3. kiemeltként a 6. kiemeltet fogjuk fogadni hazai pályán az ellenfél pedig ezúttal is a Borsod Bobcats csapata lesz. 

Tekintsünk vissza az előző meccsre:

Utolsó HFL alapszakasz mérkőzésünkön a Borsod Bobcats csapatát fogadtuk, ahol 35-17-re sikerült nyernünk. A meccs elejét kicsit lassan kezdtük és a Borsod ezt kihasználva 14-0-ás előnyt szerzett, de az első félidő végéig sikerült 3 pont különbségre feljönnünk. A második félidőben viszont végig mi uraltuk a pályát. Míg mi 3 touchdownt is szereztünk az utolsó 2 negyedben, addig az ellenfél már nem tudott újabb pontokat feltenni a táblára, így 35-17-re sikerült megnyernünk a találkozót.

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

Annak ellenére, hogy a legutóbbi fordulóval is a borsodiakkal találkoztunk, ez egy teljesen más mérkőzés lesz és várhatóan sokkal kiélezettebb is, de remélhetőleg ugyan úgy sikerül dominálnunk a mérkőzést és továbbjutunk a HFL elődöntőjébe.

Az utolsó alapszakaszi meccs előtt csapatunk vezetőedzőjét, Tim Bishopot kérdeztük:

Vasárnap a Borsod Bobcats csapatát fogadjuk, immár két héten belül másodszor. Az előző mérkőzésre a Bobcats elszántan érkezett, az első félidőt dominálták is mielőtt felébredtünk és összeszedtük magunkat. éppen ezért, most meg kell tennünk mindent az erős kezdés érdekében, hogy ne kerüljünk hátrányba. A Bobcatsnek sok tapasztalt játékosa és edzője van, így biztos vagyok benne, hogy a labda mindkét oldalán fognak változtatásokat eszközölni. A mi feladatunk az, hogy jól alkalmazkodjunk ezekhez a változtatásokhoz, és szükség esetén ezekre minél gyorsabban reagáljunk. Arra számítok, hogy a Bobcats vasárnap önmaguk legjobb verzióját mutatja majd, és nekünk pedig kivételesen jól kell játszanunk ahhoz, hogy legyőzzük őket.

A meccsre kitűzött cél csapatunk irányítójától, Kelemen Marcitól:

Imádok a Borsodi csapat ellen játszani, számtalanszor vívtunk velük parázs mérkőzést és törtek már borsot az orrunk alá, legutóbb a DIV1-es döntőben 2 éve, így extra motivált leszek. Jelenleg még vakargatom magamról a rozsdát, ami rám rakódott a szingapúri párás levegőben, de annyit ígérhetek, hogy vigyázni fogok a labdára és az offensünk földön és levegőben is harapni fog. Az egyéni statisztikák nem érdekelnek, csak nyerni akarok, de azt háromszor is a következő egy hónapban!

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login