fbpx
Budapest Cowbells

GYIK

Hol zajlanak az edzéseink?

Edzéseink a Tichy Lajos sportcentrumban (1194 Budapest, Katona József utca 3.) zajlanak, remek minőségű műfüves pályán.

Mikor vannak az edzéseink?

Csapataink kedden és csütörtökön 19:00-tól 21:00 óráig tartanak.

Milyen felszerelésre van szükségem?

Az elején még nincs szükséged a vállvédőre, valamint a sisakra, ezeket ráérsz később is beszerezni. Amire viszont szükséged van: az időjárásnak megfelelő, sportolásra alkalmas ruházat; a pályára alkalmas edzőcipő (teremben fehértalpú sportcipő, szabadban stoplis); kitartás; akarat.

Hogy csatlakozhatok a csapathoz?

Ha szívesen kipróbálnád, mire vagy képes, és ezt egy dinamikusan fejlődő csapatban szeretnéd megtenni, akkor itt a helyed! Korra és testalkatra vonatkozó megkötés nincs. Toborzóink fél évente a tavaszi és őszi időszakban zajlanak. Ezek után lehet csatlakozni az újonc csoportunkhoz. Ha lemaradtál a toborzónkról akkor se csüggedj, gyere le valamelyik edzésünkre és csatlakozz az újonc játékosainkhoz.

Hol játssza a csapat a hazai mérkőzéseket?

A hazai mérkőzéseink helyszíne jelenleg a Tichy Lajos sportcentrum (régi KAC pálya) 1194 Budapest, Katona József utca 3. szám alatt található műfüves pálya.

Hol tudok jegyet/bérletet venni a mérkőzésekre?

Hazai meccseinkre jelenleg csak a helyszínen lehet jegyet váltani a mérkőzés napján. Szezonbérleteinkről az ALÁBBI oldalon nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Hogy vehetem fel a kapcsolatot a csapattal?

Ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot, akkor írj nyugodtan a FACEBOOK oldalunkra, vagy a KAPCSOLAT menüpont alatt közvetlenül is elérheted a vezetőséget.

Hogyan tudom támogatni a csapatot?

  • Mérkőzéslátogatás: Látogass ki mérkőzéseinkre, és bíztasd erre barátaid is.
  • Merchandising: Vásároljatok saját Cowbells merchandising termékeket, amelyekhez a webshopunkban (link) online és hazai mérkőzéseinken személyesen is megvásárolhattok.
  • Adó 1%: Nektek csak 1%, nekünk 100% segítség! Támogasd csapatunkat adód 1%-ával.
    • Adószám: 18295641-1-43
    • Kedvezményezett: “Cowbells” Amerikai Futball Sport Egyesület
  • Szponzoráció: Ha komolyabban érdeklődsz csapatunk támogatása iránt, tekintsd át KIAJÁNLÓNKAT, melyben tételesen áttekintheted a kiterjedt együttműködési lehetőségeket. Amennyiben további információra van szükséged, keress minket bizalommal a sales@cowbells.hu email címen keresztül

Hol tudom visszanézni a Cowbells mérkőzéseit?

Mérkőzéseink visszanézésére két mód van. A Youtube csatornánkon (COWBELL TV) az általunk elkészített streamek visszanézhetőek, valamint a SZÖVETSÉG Youtube csatornán megtalálhatóak a DIGI Sport által élőben közvetített mérkőzéseink felvételei is.