Budapest Cowbells

Játékosaink és az NFL 4. rész

A tavalyi győzelemnek köszönhetően megnövekedett a Los Angeles Rams szurkolótábora, azonban Szabó Andris rajongása már korábban kezdődött. Andris bizakodóan nyilatkozott csapatáról, de vajon képesek lesznek duplázni?

Miért pont ők, hogyan kezdtél el szurkolni a csapatnak?

Életem első amerikai foci meccse, amit láttam, a 2016-s Super Bowl döntő volt, ahol a New England Patriots és a Seattle Seawawks mérte össze tudását. 4 évvel később kezdtem el úgy igazán amerikai focit nézni, ahol a Los Angeles Rams volt a legszimpatikusabb csapat számomra. Ettől a pillanattól kezdve vagyok Rams drukker és Aaron Donald fan.

Hogyan értékeled a csapat teljesítményét az elmúlt években?

Az elmúlt években, amióta Sean McVay a vezető edző, azóta remekül szerepel a Rams. A 2021-2022-s szezont megnyerték, a 2020-2021-s szezonban pedig a divízió körben estek ki a Green Bay Packers ellen. Összegezve mind az offense, mind a defense jól muzsikált az előző években.

Ki a csapatból a kedvenc játékosod?

A mostani csapatból Aaron Donald a kedvenc játékosom egészen 2020 óta, aki háromszoros év védő játékosa, az év védekező újonca volt. Aaron Donald a Rams egyik legkiemelkedőbb játékosa és egyben egy meghatározó vezéregyéniség.

Mit vársz az idei szezontól?

Őszintén szólva azt várom ettől az évtől, mint a tavalyitól, hogy megnyerjük a Super Bowlt. Ezt a tavalyi évre tudom alapozni, ahol egy nagyon stabil védelmünk volt és emellett a liga egyik legjobb támadó sora, amiben Cooper Kupp személye is nagy szerep vállalt, aki a tavalyi teljesítményével kiérdemelte az év támadójátékosa díjat.

Miben látsz veszélyt?

A legnagyobb veszélyt abban látom, ha Matthew Stafford megsérül, illetve a vékony elkapó sor okozhat még gondot. Ezen felül, ha Jalen Ramsey vagy Aaron Donald megsérül, mert Sean McVay-nek nehéz dolga lesz ezeket a játékosokat pótolni.

Mi a csapatod erőssége?

Sean McVay zsenialitása offense téren, ami liga szinten egy nagyon erős passz játékhoz segíti hozzá a Ramst. Illetve a mindig remekül helytálló védelmünk segítheti hozzá a csapatot a duplázáshoz.

You must be logged in to post a comment Login