Budapest Cowbells

Adminisztráció junior

A nevezések a következőképpen zajlanak a 2022-es évben a junior bajnokságokban.
Kérem keressétek ki a rátok illőt:

MINDEN JÁTÉKOSNAK SZÜKSÉGE VAN SPORTORVOSI IGAZOLÁSRA.
Ezt az alábbi linken tudjátok kitölteni és letölteni: https://mafsz.org/ujsportorvosi/
A szigorúan képpel ellátott sportorvosi mindkét példányát (egy fekvő nyomtatás során 1 oldalra 2 példány jut) vigyétek el az adott sportorvoshoz, aki ezeket lepecsételi és visszaadja.
A sportkórházba az alábbi linken lehet időpontot foglalni: http://www.osei.hu/component/content/article.html?id=13

Régi játékosok (korábban bajnokságban játszott nálunk, HFL-DIV1-U19):

Számotokra csak és kizárólag a 10.000 Ft nevezési és 10.500 Ft-os biztosítási díj befizetése szükséges. A többi részét intézi a csapat. Amennyiben az idei évben kifizetted már a biztosítást (játszottál a felnőtt bajnokságok egyikben akkor nem szükséges ennek befizetése.

Újonc játékosok (korábban nem szerepeltetek amerikai futball mérkőzésen):

Számotokra a nevezési díjon (10.000 Ft) és a biztosítás díján (10.500 Ft) kívül szükség van egy Igazoló lapra még, amivel leadunk titeket a szövetséghez. Ezt innen tudjátok letölteni: Igazoló-lap

Csak ezzel a papírral tudjuk leadni a nevezést és a biztosítást számotokra, tehát akkor kezd el élni, amikor ez beérkezett.

A kitöltésnél figyeljetek, hogy kis méretű “igazolványképet” illesszetek bele vagy úgy méretezzétek, hogy beleférjen (fekete-fehér nyomtatásban is megfelel) és egy oldalon belül maradjatok ez nagyon fontos. A ráragasztott igazolványképeket a papírra ott helyben megsemmisítem, nyomtassátok rá, köszönöm.

Átigazolók-Kölcsönjátékosok (korábban szerepeltetek amerikai futball mérkőzésen valamelyik csapatban, de utoljára nem nálunk):

Számotokra a nevezési díjon (10.000 Ft) és a biztosítás díján (10.500 Ft) kívül, szükség van egy Átigazoló/Kölcsonadó még, amivel leadunk titeket a szövetséghez. Ezt külön intézzük, így kérlek írjatok Magyar Csanádra messengeren.

Együttműködésben résztvevő játékosok (akik idén több bajnokságban vesznek részt külön egyesületeknél pl. Sparks-Cowbells, Guardians-Cowbells):

Számotokra a nevezési díj van felénk (10.000 Ft), míg a biztosítást az “anyaegyesületnél” rendezzétek kérlek. A további adminisztrációt a csapatvezetőitekkel intézzük.

A fentebb említett két összeget a csapat számlájára utalva (közleményben: név, tétel neve) vagy készpénzben az edzésen, Patócskai Péternél és Magyar Csanádnál tudjátok befizetni.
A biztosítási kérelmeket minden héten pénteken adjuk le, így a rákövetkező keddi edzésen már biztosan él ez a biztosítás.

Amennyiben a leírásban nem sikerül eligazodnod kérlek inkább írj Magyar Csanádnak messengeren.