Budapest Cowbells

Megtartottuk őszi toborzónkat

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a #BeActive Európai Sporthét keretei közt rendeztük meg őszi toborzónkat. Az esős idő ellenére az előregisztrálók közül a szokásosnál is nagyobb százalékban jelentek meg az érdeklődők vasárnap reggel a  Tichy Lajos Sportcentrumban.

Egy rövid bemelegítés után a már szokásos gyakorlatok következtek (40 yard sprint, T-drill, Tackle-drill, elkapás), melyeknek köszönhetően mindenki belekóstolhatott az amerikai foci alapjaiba. Az esemény végén mindenkivel ismertettük egyesületünk edzésrendjét, annak reményében, hogy a legtöbbjükkel nemsokára újra találkozhatunk a pályán. Természetesen edzőink és segédeink segítségével most is megválasztottuk a legjobbakat, akik a #BeActive Európai Sporthét ajándékával gazdagodhattak.

Mindig jó érzés, amikor sok új arcot látok a toborzón. Az ilyen alkalmakat jó lehetőségnek gondolom arra, hogy kipróbálhassák magukat az érdeklődők az amerikai fociban. Az egyszerű, felmérő feladatok között megtapasztalják az alapokat és ki tudja, lehet a leendő csapattársaikkal is találkoznak. Most  is sok tehetséges, elszánt játékosjelölttel találkoztam, akiket szívesen viszontlátnék edzésen, vagy későbbiekben a pályán. A borús idő ellenére kifáradt, de örömteli arcokat láttam a toborzó végén, akik között biztos van olyan, akivel még fogunk találkozni a Cowbells színeiben. – mondta csapatunk játékosa, Szilágyi Dani, aki rendezvényünk során hasznos tanácsokkal segítette a kilátogatókat a gyakorlatok elvégzése közben.

A résztvevők széles korosztályból érkeztek, az egészen kicsiktől a felnőttekig. Előbbiek jelenléte kiemelten fontos volt számunkra, hiszen ennek köszönhetően rövid szünet után kedden újraindulhatott a Decathlon Magyarország által is támogatott Flag Foci Programunk.

A cikkben Papp Kristóf fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login