Budapest Cowbells

Miért gyere amerikai focizni és miért a Cowbells-hez?

Szeptember 25-ei toborzónapunkhoz közeledve úgy gondoltuk, hogy hozunk néhány indokot, amiért jó amerikai focizni és amiért érdemes a Budapest Cowbells-nél belekezdeni ebbe a csodálatos sportba.

Miért gyere focizni?

#1. Az amerikai futball kiváló a napi stressz levezetésére

Nem is kétséges, hogy a mozgás a legjobb módja a hétköznapok során felgyülemlett feszültség levezetésének. Minél inkább használod az izmaid, annál erősebb a hatás, az amerikai foci pedig hatalmas erőbedobást igényel. A meccseken és edzéseken átélt sikerélmények akár a legnyomasztóbb és leghosszabb heteknek is értelmet adhatnak.

#2. Egy kiváló közösség tagja leszel

Az amerikai futball az a fajta sport, amely nagymértékben épít a csapattársak közötti bizalomra, így jó eséllyel tehetsz szert új barátokra a közösségen belül. Mivel egy csapat pont annyira erős, mint a leggyengébb játékosa, mindenki igyekszik segíteni a másikat a fejlődésben.

#3. Megtanulod kezelni a kihívásokat

Az amerikai futball egy erősen kompetitív, versenyszellemű hozzáállást tanít, ami egyet jelent újabb és újabb kihívások sorozatával. Ha elfogadod a kritikát és hallgatsz az edzőkre, valamint a tapasztaltabb játékosokra, könnyedén léphetsz szintet és idővel a legjobbak közt találhatod magad.

Igazi csapatmunka!

Miért a Cowbells?

#1. Nem dobunk egyből a mélyvízbe

A Cowbells több bajnokságban, több szinten is indít csapatot. Lehetőséged van arra, hogy alacsonyabb szinten kezdj ismerkedni a meccshelyzetekkel, majd amikor már rendelkezel a kellő tapasztalattal, feljebb lépj és ott mutasd meg mit tudsz. Ez azt is jelenti, hogy kiválóan nyomon tudod követni a fejlődésed.

#2. Az ország egyik legjobb edzői csapatától tanulhatsz

Edzőink a pályán is bizonyították tudásukat, amit átadnak neked. A legtöbb pozícióval elismert aktív vagy volt játékosok foglalkoznak, akik saját tapasztalataikat is felhasználva igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a csapatból.

#3. Segítünk elindulni

Nálunk nem jelent problémát, ha nem tudsz idő előtt teljes felszerelést beszerezni. Raktárunkban rengeteg sisak és vállvédő található, amelyeket bérleti díj nélkül kölcsönadunk, amíg nem sikerül saját készletet összeállítanod.

Ha érdekel az amerikai vagy a flag football, de még nem határoztad el, hogy belevágsz, olvasd el kedvcsináló cikkeinket honlapunkon vagy a sportoljma.hu online magazinjában! Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz, az alábbi linken várjuk jelentkezésed az eseményre! Ha felkeltettük az érdeklődésed, találkozzunk szeptember 25-én 10 órakor a Tichy Lajos Sportcentrumban!

További információkat a Facebook eseményben találsz.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login