Budapest Cowbells

Sokan vannak, nagyot ütnek, és a védelem alapkövei: bemutatjuk a linebacker sorunkat!

Újra itt a játékos bemutató rovatunk! A szezon első HFL meccse már mögöttünk, ennek margójára szeretnénk a linebacker sor tagjait is bemutatni. Mivel a mérkőzés eseményei úgy alakultak, hogy meg tudtuk mutatni mennyire mély is a csapat ezen a poszton. Többen lehetőséget kaptak, hogy megmutassák, mit tanultak a korábbi évek során a második csapatunkban és a HFL edzéseken!

Tolnai Tamás

Tamás jelenleg 28 éves, a tavalyi szezonban egy sérülés hátráltatta, de idén maximális erőbedobással készült az idényre. A sportággal 2006-ban találkozott először és a játék sokszínűsége fogta meg. Civilben az építőiparban dolgozik gipszkarton szerelőként, mezszáma a 45-ös, kedvenc NFL csapata pedig a Baltimore Ravens.

Horváth Gergely

Gege már első bajnoki címünk óta a csapat tagja, korábban a Budapest Wolves játékosa volt. 12 éve kezdett el focizni,  korábban kosarazott, atletizált, és alapvetően is szeretett edzeni. A hétköznapokban edzőként dolgozik, egy privát edzőtermet vezet Újpesten. A teremben erőemeléssel valamint funkcionális edzéssel foglalkozik, nem csak átlag emberek, de versenysportolók is rendszeresen járnak hozzá.

Kovács Richárd

Kovi 26 éves és 8 éve játszik, a Budapest Cowboys csapatában kezdte. Eleinte a korosztályos, később pedig a felnőtt csapatban. Az egyetem elvégzése után egy logisztikai cégnél kezdett dolgozni. Mezszáma a 24-es, Darelle Revis után szabadon. Kedvenc csapata a Seattle Seahawks.

Törzsök Tamás

Azt hiszem, aki volt már Cowbells meccsen az emlékszik az 58-ra. Ő védelmünk egyik kapitánya, Dugó. Több, mint 10 éve játszik, kezdetben az NFL-t szerette meg, csak ezután döntött úgy, kipróbálja magát a pályán. Sok csapatsportot játszott, de állítása szerint itt jön ki legjobban a csapatszellem és az összetartás fontossága. Dugó az ELTE-TTK földrajz szakos hallgatója, illetve diákmunkával műszakvezető pozícióban dolgozik a Széll Kálmán téri McDonald’s-ban. Szeret moziba járni, de nem sok ideje marad az iskola, munka és edzés mellet.

Fróna Levente

Levi 7 éve kezdett játszani egy jó barátja hatására. Ez jó döntésnek bizonyult, mivel 2017 őszén a magyar válogatott mezét is magára ölthette. A Metropolitan egyetem gazdálkodás és management szakos hallgatója, mindeközben édesanyja cégében segédkezik. Mezszáma az 56-os a legendás LB Lawrence Taylor után.

Seres Attila

Szakáll 31 éves és 11 éve focizik a Kistarcsa Firebirdsben kezdte. Mielőtt csatlakozott volna csapatunkhoz a Budapest Titans gárdáját erősítette. Jó párszor a mi futójátékunkat is megnehezítette.  Az 59-es számú mezben láthatjátok a pályán. Egy dolog biztos, nem tartozik a legbőbeszédűbb csapattagok közé, de annyit elárult, hogy szabadidejében nagyon szeret társasjátékozni.

Nagy Levente Gábor

Kalóz is az idén érkezett játékosok közé tartozik, tavaly még a DIV. I.-es riválusnk, a Miskolc Renegades csapatát erősítette. 13 év rutinnal rendelkezik, mezszáma a 91-es. Miskolcon él a feleségével, a Bosch kéziszerszámgyárban dolgozik minőség biztosítási mérnökként. Szereti a túrázást, a természetet és a vízi sportokat.

Bartók Tamás

A 21 éves Foca  2011.09.14-én kezdett focizni egy szerdai napon, még a Budapest Wolves-ban . Jelenleg fizikus hallgató a BME-n. Szabadidejében annyit tanul, amennyit csak tud, hogy időben végezzen az egyetemmel. Kedvenc csapata a Kansas City Chiefs. Mezszáma a 33-as,mivel ez a legkisebb páratlan egyjegyű és kétjegyű prímszám szorzata.

Kárpáti Balázs

Bazsi 31 éves és a 30-as mezben terrorizálja az ellenfél támadóit! A focin kívül más hobbi nála szóba sem esik. Kedvenc NFL csapata a Chicago Bears, európai pedig a GFL 2-es  Nürnberg Rams mivel ott is játszott egy évet. Civilben villamosmérnök, a Robert Bosch Kft.-nél, Sensor System Architect-ként dolgozik.

You must be logged in to post a comment Login