Budapest Cowbells

Új otthonra találtunk

A HFL és később a DIGI éra kezdete óta küzdünk Budapesten megfelelő mérkőzés helyszínnel.
Ez a mai naptól megváltozik!

2017-ben közel 4 év után el kellett hagynunk a BKV sporttelepet és Kelenföldön a Kelen SC pályáján edzettünk egészen a mai napig. Ezúton is köszönjük a XI. kerületnek és a Kelen SC-nek.
Vezetőségünk a háttérben rengeteget dolgozott azon, hogy megteremtse a megfelelő edzéskörülményeket és ez majd felemésztette az összes energiánkat. Amikor csak lehetőség adódott próbálkoztunk és persze többször csukott ajtókon kopogtattunk vagy a sok ígéret után nevetség tárgya lettünk, mind a játékosok, mind a saját szemünkben is.

A szerencse most mégis mellénk állt.
Az új otthonunk a XIX. kerületben, Kispesten a volt KAC-pályán a Tichy Lajos sportcentrum frissen felújított műfüves pályáján lesz. Szeretnénk megköszönni a XIX. kerületi önkormányzatnak ezt a remek lehetőséget.

Itt nem csak edzéseket tarthatunk, de már mérkőzéseket is játszhatunk és reméljük, hogy szurkolóink minden kívánságának eleget tudunk tenni a rendezvényeink színvonalával.
Első “gála” mérkőzésünket Szeptember 21-én a Thundering Herd (GB) csapata ellen játsszuk. Szeptember 28-án pedig a junior U19-es bajnokság is kezdetét veszi ezen a helyszínen.

Az új pálya természetesen új tryout-ot (toborzó napot) is jelent, amit Szeptember 22-én 10 órától tartunk meg. Kérjük kövessétek a részletekért a facebook eseményünket és a helyszíni regisztrációt meggyorsítva töltsétek ki az űrlapunkat.

Edzéseink némiképp átalakulnak: ősszel kedden és csütörtökön 19:00-21:00 -ig fogunk edzeni.

Utószó: Igen korábban is váltottunk pályát és persze voltak már toborzóink.
Itt viszont komoly utánpótlás programmal építhetjük fel a csapat jövőjét.
Szeretnénk egy komoly szakmai tervvel elindulni és a környék általános és középiskoláival szorosan együttműködni.
Az U19-es (és persze HFL és DIV1-es) sikereink mutatják, hogy edzőink az ország legjobbjai közé tartoznak, így ha sikerül megfelelő anyagi és infrastruktúrális hátteret mellé tennünk, akkor komoly erőt fogunk képviselni hazai és nemzetközi szinten is.

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login