Budapest Cowbells

Újra amerikai foci a Margitszigeten!

Hosszú idő után újra amerikai futball labdát látott a margitszigeti Iharos Sándor Atlétikai Centrum zöld gyepe. A 2000-es évek közepén a Cowboys és a Wolves is remek meccseket játszhatott itt, akár több, mint 1500 néző előtt. Ha emlékezetünk nem csal közel 10 éve rendezték az utolsó hivatalos mérkőzést a stadionban.

Augusztus első hétvégéjén került megrendezésre a Budapest Restart Sportsziget rendezvény, amelyre a főváros meghívásából a budapesti szövetségen keresztül mi is képviseltük magunkat. Másodikán, vasárnap 12-től 15 óráig tartott flag football mini kupán három csapat, a Titans, az Eagles és a Cowbells jeleskedett. A csapatokat négy bíró és két kommentátor, Tobler Gergő és Árpa Attila az NFL közvetítések új házigazdája segítette.

A nagy meleg ellenére a játékosok 6 mérkőzést játszották le, csapatonként 4-4-et és sikerült az egyik legnépszerűbb eseményként kitűnni a sok egyéb sportág közül. Még egyszer köszönjük a meghívást és reméljük a jövőben hasonló színvonalas eseményeket rendezhetünk a fővárosban.

Hajrá Budapest! Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login