Budapest Cowbells

Változatos szakmák és komoly focitapasztalat jellemzi új igazolásainkat

A következő hetekben egy állandó sorozat keretein belül szeretnénk bemutatni a játékosainkat. Terveink szerint minden héten jelentkezünk majd annak érdekében, hogy a szurkolók minél közelebb kerüljenek a csapatunkhoz. Első körben néhány új érkezőt szeretnénk bemutatni.
 

Mészáros Márton

Marci a Dunaújváros Gorillaztól érkezett hozzánk és elkapóként játszik. A mindössze 21 éves Marci jelenleg másodéves hallgató a BGE-n, gazdasági informatikát tanul, emellett pedig a Telekomnál dolgozik szabadidejében. Korábban kézilabdázott, de három és fél éve csak az amerikaifutballnak él. A válogatott elkapó komoly erősítést jelent majd a támadósorunknak. Mezszáma a 14-es lesz. 

Pesti Kristóf

Kristóf a Budapest Wolves csapatától érkezett hozzánk, 28 éves és már 10 év tapasztalat áll mögötte a fociban. Állítása szerint elsősorban az ütközések miatt kezdte el a sportot, de végül a csapatszellem fogta meg. Szereti, hogy ebben a sportban nincs egyénieskedés. A cornerback posztot erősítő Kristóf nagy hangsúlyt fektet a konditermi edzésekre, hetente többször is edz. A hétköznapi életben egy iPhone szervizben üzletvezető, kedvenc csapata a Seattle Seahawks, mezszáma pedig a 29-es lesz.

Lakatos Bence

Bence érkezése évek óta lógott már a levegőben, de most végre csatlakozik a csapathoz, elkapásaival és visszahordásaival pedig minden bizonnyal sokat segít majd a csapatunknak. A Miskolc Renegadestől érkező játékos már 2005 óta focizik, de akkor még semmit sem tudott a játékról, mindössze néhány filmben látta ezt a sportot. A pályán kívül mérnökként dolgozik egy multinál, a Cowbellsben pedig a 2-es mezszámban láthatjuk majd.

Papp Péter

Végül, de nem utolsó sorban bemutatjuk Papp Pétert, aki Mészáros Marcihoz hasonlóan, a Dunaújváros Gorillaztól érkezik hozzánk. Peti 2009-ben kezdte a focit Békéscsabán, majd több csapatnál is megfordult, jelenleg pedig a Cowbells mellett a magyar válogatottat is erősíti. Állítása szerint azért választott minket, mivel a válogatott táborok és a békéscsabai évek miatt több meghatározó játékosunkkal is jó kapcsolatot ápol. Civilben jégmesterként dolgozik a Tüskecsarnokban, illetve erőnléti edző a korosztályos jégkorong válogatottaknál. Mezszáma Szücs Tibor után szabadon a 92-es lesz.

You must be logged in to post a comment Login