Budapest Cowbells

A Cowbells új elnöke, Varga Károly!

Ki is az a Varga Károly… Karcsi(?), teszik fel a kérdést sokan és valahol persze érthető.
Ezért is készítettünk róla egy rövid bemutatkozót, hogy jobban megismerhessétek ki Ő és mióta van a klubnál.

Először Boros Lászlótól, gimnáziumi osztálytársától hallott a sportról, amikor Boros már a Cowbells játékosaként lehívta egy toborzóra. A válogatót követően Karcsi közel egy évet töltött el a csapatnál, mint játékos, de külföldi tanulmányai miatt felhagyott ezzel a törekvésével. 2018 második felében visszatért Magyarországra és a 2017-es döntő óta le sem tudja venni a szemét a magyar bajnokságokról.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte vállalkozás fejlesztés szakon, ahol szakdolgozatát is a Cowbells egyesületi és infrastrukturális fejlesztéséről írta. Ezzel párhuzamosan a JÉG-Corvinus diákszervezet alapító tagja és elnöke volt három évig, ahol komoly rendezvényszervezői és szervezetfejlesztési tapasztalatot szerzett, amit már a Cowbells élén is sikerrel tudott kamatoztatni. Jelenleg fő projektjei – a Cowbells mellett – a WAVE Rendezvényszervező Egyesület építése, valamint szabadúszóként IT-soknak szóló innovációs versenyek megvalósítása.

2018 szeptemberében kezdte meg a hivatalos munkát a csapatnál, akkor még külsős segítőként. Magyar Csanád segédletével megpróbált minél több információt gyűjteni a magyar amerikai foci múltjáról és jelenéről, hogy biztos alapokra tudják építeni az egyesület kommunikációs stratégiáját. A 2019-es tavaszi felnőtt bajnokság kezdetével már a csapat marketing ügyeiért felelt és próbálta a szervezeti működést is átalakítani. Az őszi szezonra sikerült felépíteni egy remek „háttérországot”, amivel alapjaiban alakult át az egyesület működése.

Mivel is foglalkozik Ő jelenleg?
Négy nagy fő egysége van a csapat működésének. A szakmai, a pénzügyi, a marketing és a rendezvényszervezési terület. Ezeknek az egységeknek a koordinálása és a köztük lévő kommunikáció gördülékenységének elősegítése a fő feladata, kiegészítve a szervezetfejlesztéssel és az egyesületi vízió felállításával. Nem egyszerű egy már meglévő közegbe újként bekerülve érvényesülni, de rugalmassága és elkötelezettsége példaértékű lehet mások számára is.

Reméljük ebből az összefoglalóból kicsit jobban megismertétek Karcsit. Kívánunk neki sok sikert a csapatnál!
Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login