Budapest Cowbells

A Gladiátorokkal párbajozunk

Június 13-án Debrecenbe utazik második csapatunk, ahol a DEAC Gladiators-szal mérik össze erejüket. A mérkőzés az alapszakasz alakulását számunkra már nem befolyásolja, azonban a jelenlegi eredmények alapján az elődöntő főpróbája lehet.

Vasárnap ismét idegenben játszik a Cowbells 2, ezúttal a DEAC Gladiators elleni győzelemért szoríthatunk. A találkozó súlya meglehetősen kisebb, mint a szombathelyi játéknapé, hiszen második csapatunk a Divízió I Nyugati csoportjában szereplő összes ellenfelét legyőzte, ezzel biztosítva helyét az elődöntőben. A debreceni párbaj az elődöntő legvalószínűbb felállásának főpróbája lehet.

A Gladiators is meglehetősen erős szezont fut, eddig egyetlen alkalommal kaptak ki, amivel a Keleti csoport második helyéről vághatnak neki a hétvégi meccsnek. A csapat nem szerzett kiemelkedő mennyiségű pontot, de a két győztes rangadójukon nem is kaptak sokat. Nem szabad alábecsülnünk az ellenfelet, mivel védelmük kiválónak bizonyult.

Egyre összeszedettebb a játékunk

A Cowbells 2 egyre inkább kiforrt játékát elnézve joggal bízhatunk a győzelemben. A keret hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, amit az eddig begyűjtött skalpok is bizonyítanak. A Gladiátorok ellen várhatóan bemutatkozhatnak olyan játékosok is, akik eddig nem kaptak sok lehetőséget a pályán.

A két csapat közös történetében egyaránt szerepelnek fővárosi és debreceni győzelmek. A mostani mérkőzéstől kiváló hangulat és hatalmas küzdelem várható, hiszen a cívisvárosiak még nem biztosították helyüket a playoff-ban. Az online közvetítésről a találkozó Facebook-eseményében ad majd hírt a rendező.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login