Budapest Cowbells

A Titans vendége lesz a Cowbells 2

Május 23-án a Budapest Titans otthonába látogat második csapatunk. A Cowbells 2 csoportelsőként vág neki a pünkösdi mérkőzésnek, a tét a kiváló pozíció megtartása. Az esemény sajnos zárt kapuk mögött fog zajlani, de az érdeklődők számára a rendező csapat online közvetíti a meccset.

A szombati, Wolves elleni HFL-rangadó izgalmai után, vasárnap a második csapatért szoríthatunk majd, akik Dunakeszin mérik majd össze erejüket a Budapest Titans gárdájával. A mérkőzés ugyan nem a továbbjutásról dönt, de a győzelem a Divízió I rájátszásának kapujába repítheti együttesünket.

Az ellenfelet nem szabad alábecsülnünk, hiszen a Titans a többszörös bajnok NBA Crushers felett aratott győzelemmel indította a szezont és a DEAC Gladiators-szal szemben sem sokkal maradt alul. A tabellán jelenleg harmadik helyen állnak a Nyugati csoport csapatai között.

A Rangers ellenében vívott mérkőzés óta eltelt négy hetet csapatunk kihasználta, mindenki keményen edzett és fejben is készült a Divízió I budapesti rangadójára. A hibákat, amelyeket az eddigiek során tapasztaltunk kijavítottuk. Több sérült játékos is visszatért a pályára, így feltöltött és felkészült kerettel érkezünk majd a vasárnapi mérkőzésre.

Akcióban az támadóegység

A két csapat történetében már nem egy találkozó szerepel, amelyek eddig kivétel nélkül a Cowbells győzelmével zárultak, csapatunk elkötelezett a sorozat folytatása mellett. Ugyanakkor az ellenfél idei teljesítménye óvatosságra int és egy kifejezetten izgalmas mérkőzést jósol.

A mérkőzés zártkapus lesz, de aki kíváncsi második csapatunk teljesítményére online követheti az eseményeket a rendező csapat jóvoltából.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login