Budapest Cowbells

Bemutatkozik a 2020-as edzői gárda!

Az új szezon beharangozásaként úgy gondoltuk lerántjuk a leplet a Budapest Cowbells 2020-as edzői csapatáról. Számos új név és visszatérőket is köszönthetünk közöttük.

Troy Baker a 2019-es szezont követően a Prague Black Panthers együttesénél folytatja pályafutását, így egy év pihenőt követően újra Karim Trabelsi tölti be csapatunk HFL Head Coach pozícióját. Egy igazán emlékezetes elköszönésnek köszönhetően huzamosabb időre pusztán a háttérmunkában tudott részt venni a csapat háza táján, így 2020-ban óriási motivációval és újult erővel tér vissza hozzánk.

A HFL csapat védő koordinátoraként hosszú ideje Végh Imre tevékenykedett, de az idei évben gyermekáldásnak köszönhetően távol marad a csapattól, így feladatkörét Karim látja majd el.

Mathias Canter szögre akasztotta sisakját, de a Cowbells iránti szeretete visszavonulásával sem változott, így a hórihorgas ex-elkapó új szerepben, támadó koordinátorként mutathatja meg mit is tud egy jó támadójátékos.

Második csapatunk támadó koordinátori pozícióját – a tavalyi évhez hasonlóan – Balog József tölti be, viszont 2020-ra kiegészült tevékenységi körrel és szélesebb repertoárral érkezve, a Cowbells 2 főedzői feladatait is ő látja majd el.

Czirkos Dániel személyében játékosunk edzővé avanzsálását követhetjük szemeink előtt. Czirki a junioroknál már megmutatta kiváló pedagógia érzékét és mostantól a DIV1-es védelem koordinátorként is bizonyíthat.

Futójátékosaink edzője hosszú évek óta Andre Bynoe, aki alig várja, hogy újra együtt dolgozhasson a visszatérő Roják Richárddal és persze a feltörekvő fiatal RB-kel.

Reggie Graham neve a Wolverines-ből és a Titans-ből már sokak számára ismerősen csenghet. Reggie idén csatlakozik a Cowbells edzői csapatához, ahol a védőfalemberek munkáját fogja irányítani.

Mit sem ér egy irányító megfelelő védelem nélkül. Természetesen a támadófal és annak edzése nélkülözhetetlen, amelyet hosszú idő után nem a pihenőre vonuló Mocskonyi Gergely, hanem a special teamünk vezére, Értékes Christos tölt be, így két csapategység irányítását is kezében tartja majd az új szezon során.

Csapatunk DB edzője 2020-ban nem más, mint Németh Márton lesz, aki amellett, hogy posztján vitathatatlanul az ország legjobbjai között van, a juniorok után a felnőtt csapatnál is megcsillogtatja majd edzői képességeit.

Edzőink bemutatásának végéhez érve, sok sikert kívánunk az új szezonra nekik, valamint a játékosoknak egyaránt és reméljük a kedves szurkolóink is legalább annyira várják már a szezonkezdetet mint mi!

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login