Budapest Cowbells

Gameweek – HFL Game#6

Most szombaton játsszuk az utolsó alapszakasz meccsünket a Borsod Bobcats ellen. Jelenleg 3-2-es mérleggel állunk, így az 5. helyet elfoglalva a tabellán. Ideális esetben ez még módosulhat és felmozdulhatunk a 3. helyre, ezzel hazai pályára hozva első rájátszás mérkőzésünket.

Tekintsünk vissza az előző meccsre:

Múlt héten megvertük a Titanst 10-7-re egy nagyon szoros mérkőzésen. Az első félidőben egyik fél sem szerzett pontokat, ám a 3. negyedben ez hamar megváltozott, hiszen előbb mi szereztünk egy field goalt, majd az azt követő kickoffnál a Titans visszahordta TD-re a labdát, így 3-7-re módosítva az állást. Majd nem sokkal ezek után megszereztük a győzelmet érő touchdownt a 4. negyed elején, így bebiztosítottuk a helyünket a HFL idei rájátszásában.

Fotó: Csumán Tamás

Lecsekkoltuk az ellenfelet!

A Borsod Bobcats idén alakult, a két miskolci csapat, a Steelers és a Renegades összeolvadásából. Az előttünk álló mérkőzés különlegessége, hogy csapatunk vezetőedzője, Tim Bishop, tavaly még előbbiek edzőjeként munkálkodott. A borsodiak számára ezen a mérkőzésen múlik rájátszásba kerülésük.

Az utolsó alapszakaszi meccs előtt csapatunk elnökét, Magyar Csanádot kérdeztük:

Az utolsó alapszakasz meccshez érve egy igen komoly hullámvasúton érzem magunkat. Azonban visszatérőink kezdenek formába jönni és a két pofon igen jókor csattant a csapaton. Reálisan, ha döntőbe akarunk kerülni a következő három meccset meg kell nyernünk, így nekünk már az előző hétvégével elindult a rájátszás. A játékosok még csak most kezdik pedzegetni, mire is képesek a pályán, ami egy jó formaidőzítéssel párosítva megmutathatja a Cowbells új arcát.

A meccsre kitűzött cél csapatunk védőjátékosától, Orosz Levitől:

A Miskolc mindig is egy erős csapatnak számított és annak ellenére, hogy a bajnokságban nem szerepelnek valami jól, nem szabad őket alábecsülni. Az offense falukban borzasztóan rutinos játékosok vannak, mint például Herke Zsombor, aki sokszor okozott számomra is fejfájást. A skill játékosokat sem szabad alá becsülni, mert tudnak nagy playeket csinálni. De hiszem, hogy Coach Bishop fel tud ellenük készíteni és egy kis előnyünk is van, mivel tavaly náluk volt edző.

 

Hajrá Cowbells!

You must be logged in to post a comment Login