Budapest Cowbells

Győzelemmel kezdtünk a Divízió I-ben

Hétvégén nem csak a HFL csapatunk kezdte meg idei szereplését (amiről itt olvashattok), hanem a másodosztályban szereplő Cowbells 2 is bemutatkozott. A DEAC Gladiators vendégeként Húsvétvasárnap egy diadalmas mérkőzéssel vette kezdetét számunkra az idei Divízió I-es idény.

A találkozó eleje igen érdekesre sikerült, hiszen az első félidőben egyik alakulatnak sem sikerült pontot szereznie, ám közel sem telt események nélkül a játékrész. Komiszár Kristóf két alkalommal is megszerezte a labdát interception formájában, valamint Orosz Leventének is sikerült összeszednie egy fumblet, amellyel védelmünk letette névjegyét. A támadás már kevésbé működött olajozottan, de valamivel jobban teljesítettek, mint az ellenfél offense-e. 

Komiszár Kristóf és Farouq Siyar ütős páros voltak

A harmadik negyed teljes mértékben a Cowbells 2-ről szólt. Kiváló védekezés mellett 14 pont került a nevünk mellé. Fóra Kamilló és Csumán Botond is megszelídített egy-egy feléjük szálló passzt, Szekeres Márton pedig mindkét jutalomkísérletet értékesítette.

Az utolsó játékrészben a Gladiátorok is kissé magukra találtak és két alkalommal is tiszteletüket tették a célterületen, azonban extrapontokat nem sikerült szerezniük. A mérkőzés végeredményét végül Csumán Botond második pontszerző elkapása állította be. A végeredmény 21-12 lett a Cowbells 2 javára, amely kiváló kezdésnek számít.

Nehezen kezdődő, de annál szebben végződő mérkőzés szemtanúi lehettek a helyszínre kilátogató és a közvetítést követő nézők. Második csapatunkat jelenleg a Divízió I legesélyesebbjei között tartják számon az előző évi második helyezés okán, amelyet a csapat a hétvégén megerősített. 

A további mérkőzéseinkről és a csapat mindennapi életéről Faceook és Instagram oldalunkon adunk hírt.

A cikkben Molnárné Golda Marianna és Csumán Tamás fényképeit használtuk. 

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login