Budapest Cowbells

Irány a rájátszás!

Vasárnap Tatabányán folytatódik a második csapatunk számára a Divízió I. alapszakasza. A 15 órakor kezdődő meccs tétje a rájátszás. Győzelem esetén matematikailag is biztossá válhat a playoff-szereplésünk.

Fontos mérkőzés vár a Cowbells II-re vasárnap az Olimpikon úti pályán Tatabányán. A meccs tétjét az adja, hogy sikeres szereplés esetén az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bent lennénk a rájátszásban. Amennyiben nyerünk, legrosszabb esetben is 3-3 lesz a mérlegünk az alapszakasz végén. Ebben az esetben a DEAC és a Tatabánya legfeljebb 2-4-gyel zárhat. A Crushersnek és a Guardiansnak is van esélye még a 3-3-ra, azonban egymás ellen játszanak a hétvégén. Amennyiben ott a Crushers nyer, legfeljebb 2-4-es mérlegük lehet, ha a Guardians diadalmaskodik, nekik 3-3, de legyőztük őket, ami így a mi javunkra döntene. Azonban arra még biztosan nem kapunk választ, hogy hányadik kiemeltek lennénk, a másodiktól a negyedikig bármelyik lehetséges. Ellenfelünkön még nagyobb a teher, a rájátszást csak akkor érhetik el, ha megvernek minket, más esetben véget ér számukra a szezon az alapszakasz végén.

Mindkét csapat ráadásul vereségből érkezik, így szeretnének javítani, ami plusz motivációt jelent számukra. Mi a Titans ellen maradtunk alul 40-19-re, a musztángok pedig a Gladiatorstól kaptak ki 26-13-ra. A tavalyi szezonból nincsen összehasonlítási alapunk, ugyanis a Mustangs a Divízió II.-ben szerepelt. Ugyanúgy ezüstéremmel zárták az idényt, mint mi.

Papíron mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Két olyan csapattal szemben is alulmaradtak, akiket a Cowbells legyőzött, de nem szabad őket leírni, hazai pályán játszanak, és szeretnének rájátszásba jutni.

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tőlünk a 2022-as szezonban, kövess minket élőben közösségi média oldalainkon! Amennyiben pedig kipróbálnád magad, regisztrálj a június 11-én 15 órakor kezdődő toborzónkra, ahol megismerkedhetsz a játék alapjaival, és a csapat tagjává válhatsz!

A cikkben Maróti János és Kiss Julianna fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login