Budapest Cowbells

Jó szezonkezdet után folytatódik a Div1

Második csapatunk ismét idegenbe utazik. A DEAC elleni debreceni siker után Székesfehérvárra látogat a Cowbells II., hogy megmérkőzzön a VSD Rangers gárdájával.

Idén már járt a Cowbells Székesfehérváron, az Enthroners elleni HFL meccset sajnos elveszítettük. Azonban most vasárnap a második csapat utazik a koronázóvárosba, ahol VSD Rangers lesz az ellenfél. A kezdősípszó 12:30-kor hangzik el.

A csapat kicsit rozsdásan kezdte a szezont, már ami a DEAC elleni első félidőt illeti. Azonban a második két játékrészben felvette a ritmust és megnyerte a mérkőzést, így joggal bízhatunk abban, hogy a jó forma kitart, és a második találkozónkat is megnyerjük. Ellenfelünk, a VSD Rangers felemásan kezdte a szezont, Miután 33-8-ra átgázolt a Guardianson, 28-22-re alulmaradt a Budapest Titansszel szemben.

A két csapat nem tekint vissza hosszú közös múltra, tavaly az alapszakasz nyitófordulójában csaptunk velük össze először, és akkor a kispesti Tichy Lajos Sportcentrumban 16-13-mas győzelmet arattunk. 

Az kijelenthető, hogy a Cowbells II. csapatát remek játékosok, és felkészült edzők alkotják, és a tavalyi ezüstéremhez hasonló eredményt érhetünk el ebben a szezonban is. Amennyiben még azt is hozzátesszük, hogy az előző évi bajnok Miskolc Steelers már nem a mezőny tagja, lehet, hogy még merészebb célok fogalmazódnak meg a Kolomposok fejében…

A cikkben Papp Kristóf fényképeit használtuk. 

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tőlünk a 2022-es szezonban, kövess minket élőben a Youtube-csatornánkon és Facebook-oldalunkon.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login