Budapest Cowbells

Második csapatunk is búcsúzik az alapszakasztól

Szombaton a Budapest Cowbells II. hazai pályán látja vendégül a Szombathely Crushers csapatát a Divízió I. alapszakaszának utolsó játéknapján. A kezdősípszó 15 órakor hangzik majd el a Tichy Lajos Sportcentrumban.

A rájátszás részvétel már biztos, de nem teljesen tét nélküli a holnapi mérkőzésünk a Crushers ellen. Azon sem változtat a holnapi meccs, hogy az elődöntő során idegenbe kell utaznia a csapatunknak, de az ellenfél még kérdéses. Az első helyen már biztosan a Budapest Titans végez, amely jelenleg 5-0-val áll, ők a negyedikkel találkoznak az elődöntőben, míg a második a jelenleg 4-1-es VSD Rangers, ők a harmadik helyezettet látják majd vendégül. Előbbi a Guardians vendége lesz szombaton, utóbbi a Tatabányát látja vendégül holnap. 

A Crushers legutóbb 25-13-ra verte pont a Guardianst, amivel a sírból hozták vissza az idényüket, mert jó eséllyel bejutnak a rájátszásba. Abban az esetben is, ha veszítenek, Guardians-vereség esetén övék a negyedik hely. Azonban, ha nyernek ellenünk előznek, ugyanis mi jelenleg 3-2-vel állunk a harmadik helyen, de azonos mérleg esetén az egymás elleni eredmény dönt.

Nem kell aggódni Cowbells oldalról sem, nagy önbizalommal várhatjuk a találkozót, miután két hete nagyarányú, 63-14-es győzelmet arattunk Tatabányán. Reméljük a csapatnak sikerül leugrania a hullámvasútról, esetleg megállítani azt a tetején, ugyanis győzelem-vereség sormintában játszottuk le az eddigi öt meccsünket.

Ami a tavalyi évet illeti, akkor vendégként sikerült ellenük 27-14-re nyerni, jó emlékekkel várhatjuk tehát az összecsapást. Végül számukra 2021-ben nem jött össze a rájátszás, míg a Cowbells II ezüstérmes lett.

Ami biztos, hogy jó, és látványos mérkőzéssel szórakoztat majd minket a két gárda. Nem lehet félvállról venni a találkozót, így nagy küzdelemre számítunk. Papíron talán mi vagyunk az esélyesek, de a Crushersnek győzelem esetén nem kellene a Titansben bíznia, úgyhogy biztosan nem fogják hagyni magukat.

A cikkben Molnárné Golda Mariann fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login