Budapest Cowbells

Megmérettette magát flag csapatunk

A Diósd Saints és az Oroszlány Bears gárdáját látta vendégül a Budapest Cowbells flag foci csapata szombaton a Tichy Lajos Sportcentrumban egy barátságos minitorna keretében.

A megmérettetés célja az volt, hogy az amerikai futball-növendékek is kipróbálhassák magukat meccs-körülmények között, kiszakadva az edzések egyhangúságából. A toborzó torna azonban nem járt téttel, díjat nem is kaptak a résztvevők, egy oklevéllel jutalmaztuk őket. A hangsúly a tapasztalatszerzésen volt. Mind a Cowbells, mind a vendégek oldalán a legtöbb játékos életében először meccselt, most tudták első alkalommal megízlelni a mérkőzések hangulatát, és találkoztak igazi ellenféllel. A Kolomposokat tizennyolc játékos erősítette, így két csapatra oszlottunk, a “kékeket” Saliga Norbi, a “zöldeket” Farkas Ádám vezette. A közös edzéssel egybekötött minitorna bemelegítéssel kezdődött, ezt követően minden csapat játszott egymással egy fél órás meccset. Párhuzamosan, a pálya két térfelén zajlott a két párharc. 

A naplementében focizhattak a csapatok/Fotó: Mergancz Katalin

A naplementében focizhattak a csapatok/Fotó: Mergancz Katalin

A zöld Cowbells csapat magabiztosan kezdte a játékot, az első két akadályt sikerrel vette, majd a kékek fosztották meg őket a hibátlan mérlegtől. Végül mindenki sikerélménnyel távozott, ugyanis mind a négy csapat tudott egy “összecsapást” nyerni, ami megerősítette bennük a játék szeretetét, erőt nyerhettek a folytatáshoz, és önbizalommal távozhattak. Azonban mindenki vesztett is párharcot, így a mini-torna segített a kudarcok kezelésében is. Mindenki sokat tanult, láthatta, miként állnak hozzá a többiek a játékhoz, az edzéshez, miközben jól érezték magukat.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login