Budapest Cowbells

Most minden eldől

Július 17-én 16 órai kezdéssel kerül megrendezésre a XV. Pannon Bowl, a Divízió I döntője. A mindent eldöntő összecsapás egyik résztvevője a Cowbells 2, története során először, az ellenfél pedig az eddig veretlen Miskolc American Football Team lesz. A két csoportelső ismét találkozik tehát, a játék azonban már nem babra megy, hiszen a nyertes lesz a Divízió I idei bajnoka.

A két csapat egymással játszotta az alapszakaszt lezáró mérkőzést, amely a miskolci gárda elsöprő sikerét hozta. Azóta azonban közel egy hónap telt el, amely során, az elődöntőket követően kialakult a jelenleg is ismert párosítás. Mindkét résztvevő kiváló formában van és minden bizonnyal felkészülten és motiváltan fognak érkezni a szezon utolsó nagy megmérettetésére. Legutóbbi az, ami garantálja, hogy egy kiélezett és szoros ütközetet fogunk látni.
A Miskolc American Football Team kétségkívül az alapszakasz legdominánsabb indulója volt. Öt meccsük során nem találkoztak olyan ellenféllel, amelyik képes lett volna megállítani őket, így egyetlen vereség sem került a nevük mellé. Az elődöntőben a Budapest Titans együttesét különösebb problémák nélkül búcsúztatták, így joggal szerepelhetnek a döntőben.

A Cowbells 2 idei teljesítménye szintén tiszteletreméltó. Rögtön az első három mérkőzésen sikerült biztosítanunk a csoportelsőséget, de egy történelmi pillanat is elfért az idény első szakaszában: 2021-ben első alkalommal sikerült Szombathelyen legyőzni az NBA Crusers-t. Két alkalommal vereséget szenvedtünk, amely némileg gyengébb mérleget eredményez, mint az ellenfélé. Az elődöntőben nyújtott teljesítmény azonban azt mutatja, hogy van keresnivalónk a finalisták között.

Mindenki a legjobb formáját fogja nyújtani

Nagyon kemény csatára, erős ütközésekre és egy kifejezetten izgalmas mérkőzésre van kilátás, nem kétséges, hogy mindkét résztvevő a lehető legjobb teljesítményre fog törekedni, hiszen a tét óriási. A szervezés jogát a keletiek kapták, így a Miskolci Egyetem atlétikai centruma ad majd otthont az eseménynek. A mérkőzés online is követhető lesz ide kattintva, a döntő Facebook-eseményében pedig további információk érhetőek el.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login