Budapest Cowbells

Nagy változások a rosteren!

Első idei amerikai játékosunk igazolása után (igen ez sejteti a későbbi érkezőket is) szeretnénk magyar vizekre evezni.

Azt nem tudjuk hogyan, de nagy része már köztudott, mi mégis kitartunk az újdonság varázsa mellett. 😁

Az Eagles visszalépése után 6 játékosuk jött át hozzánk. Oláh Richárd (LB) korábban már kacérkodott a gondolattal, hogy nálunk folytatja, de végül csak most jött el az ideje. Zsila Dániel (RB) sok év után hagyta ott nevelő egyesületét, egyike a Sasok alapító tagjainak. Lehmann Albert (RB) egy év kihagyás után tér vissza, de már Cowbells színekben. Mészáros Miklós (LB) “bátyja után szabadon” csatlakozott hozzánk. Tapodi Benjamin (DB) a legfiatalabb az érkezők közül és az igencsak idős DB sorunkat fiatalítja. Végül, de nem utolsó sorban  Roczkó Iván (OL) még Cowboys játékosként sokaknak ismerős a csapatból és közel 8 év után tér “vissza”.

Veszeli Gáborral egy egri különítmény is érkezett. Simén Géza (DL) és Kozma Bálint (DL) pesti lakosok, míg Bodnár Gergő (LB) és Vakarcs Gergő (RB) pedig Egerből járnak fel. 

A Fehérvár csapatából Menyhárt Balázs (OL), még Hurricanes-es színekből Malaczkov Antal (LB), egy réges régi Gorillaz-os Sebes Márton (LB) és Victor Jonatán (DB) a Steelers-ből döntött mellettünk.

Ezzel is köszöntjük az érkezőket és kívánunk nekik sok sikert a bajnokságban!

Az Eaglessel és a Heroessal (és természetesen a többi csapattal) sem lettünk rossz viszonyban, sőt… Kultúrált keretek között zajlott/zajlik az átigazolás és minden játékos összegét a szabályoknak megfelelően megtéríti csapatunk. 

A rendszer továbbra is finomításra szorul és szívünkből reméljük, hogy a szövetségi vezetés mérlegeli a sport amatőr jellegét.

Hajrá Cowbells! 

You must be logged in to post a comment Login