Budapest Cowbells

Szakmai gyakorlati hely lettünk!

Március 22-től kezdődően a Budapest Cowbells egy újabb mérföldkőhöz érkezett, mikor a Budapesti Corvinus Egyetem Sportközgazdász mesterszak egyik hallgatóját gyakorlati helyként fogadja.

Magyarországon először a Budapest Cowbells teremt lehetőséget arra, hogy fiatal egyetemisták ne csak játékosként, hanem sportközgazdászként is megismerkedhessenek az amerikai futball világával. Ennek keretein belül az elkövetkezendő hónapok során a Budapesti Corvinus Egyetem egy Sportközgazdász mesterszakos hallgatója fogja a Cowbells menedzsmentjének munkáját segíteni.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy ne csak a csapatunk, hanem a hazai amerikai foci mint sportág is fejlődjön. A hallgató fogadása által részt vehetünk a jövő sportgazdasági szakembereinek megfelelő ismeretekkel történő felruházásában, megmutatva az egyesület mindennapi munkáját és működését. A gyakornokképzés során szerzett tudás kiválóan felhasználható a csapat és a sportág fejlődésének érdekében.

Reményeink szerint az együttműködés mindkét fél számára hasznosnak bizonyul, s a fogadott sportközgazdász mesterszakos hallgató releváns szakmai ismeretekkel gazdagodik. S további lehetőséget is teremt, hogy a Budapest Cowbells a későbbiekben is segítse az ország legszínvonalasabb gazdasági egyetemét, valamint annak diákjait.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login