Budapest Cowbells

Teljesen tét nélkül

Június 20-án második csapatunkra elsöprő vereséget mért a Miskolc American Football Team, a végeredmény 55-0 lett a vendégek javára. A mérkőzés eredménye mindkét fél számra lényegtelen volt, hiszen a Nyugati és a Keleti csoport első helyezettjei csaptak össze.

A találkozóról nehéz az eddigiekhez hasonló beszámolót írni, mivel ahogy az eredmény is mutatja sem támadóink, sem védőink nem alkottak nagyot. Volt néhány sack, egy blokkolt extrapont és Kabátnik Péter egy interception-t is szerzett. A támadók is igyekeztek, de egy-két jó futó- és passzjátéknál többet nem tudtak nyújtani. A vendégcsapat nagyon sima győzelmet aratott.

A támadóegység a végsőkig küzdött

A Cowbells 2 alapszakaszának vége ugyan nem a tervek szerint alakult, de második csapatunk készülhet a rájátszásra. Július 3-án a Keleti csoport második helyezettjét, a DEAC Gladiators-t fogadjuk a Tichy Lajos Sportcentrumban. A június 13-i mérkőzés visszavágójának már nagyon komoly tétje lesz, hiszen a győztes a Divízió I döntőjébe jut. A másik elődöntőt a Miskolc American Football Team és a Budapest Titans fogja játszani.

A mérkőzést itt lehet visszanézni:

A cikkben látható képeket Molnárné Golda Marianna készítette.

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login