Budapest Cowbells

Top 5 legmeghatározóbb személyiség Törzsök Tamással

Top5 sorozatunk negyedik részében, védelmünk egyik alappillére, Törzsök Tamás alias “Terror” mutatja be azt az 5 karaktert aki a legnagyobb hatással volt rá foci karrierje során. Ez az a lista ahol megfér egymás mellett egy NFL linebacker és egy HFL irányító is…érdemes végig olvasni!

5. Jack Lambert

Az NFL-ből egy emlitést teszek, de őt kötelező. Lambert egy terrorista volt a pályán, az 1976-os talán mindenidők egyik legjobb Steelers defense belső linebackere volt. Vezetésével és kiváló játékával segítette ezt a védelmet, a házi tackle versenyt folyamatosan megnyerte és első évében év újonc védőjátékosa lett.

4. Bencsics Márk

Mindig is motivációt jelentett számomra, egy olyan ellenfél aki ellen mindig a legjobbadat akarod nyújtani és legyőzni. Kiváló játékintelligenciája, tehetsége és akarata kiváló játékossá teszi. A válogatottnak köszönhetően össze is barátkoztunk, de ettől független ha szembekerülünk, tudja, hogy vérszemet kapok mert leakarom győzni és én tudom, hogy az sosem egyszerű.

3. Németh Gyula (Gyuszibá)

Igaz nem játékosként, hanem edzőként gyakorolt rám nagy hatást, de őt muszáj megemlítenem azok közt akik nagy hatással voltak rám a foci életben. Szerintem az ország legjobb magyar születésű edzője. Nagyon sokat köszönhetek neki technikailag és játékintelligenciát tekintve is. Kezei alatt váltam az ország egyik legjobb védőjévé.

2. Végh Imre

Sok évig volt szerencsém játszani mellette és nem hazudok ha azt mondom az egyik legjobb belső linebacker páros voltunk az országban. Játékintelligenciája és technikája a legmagasabb szintet képviselte az országban. A meccsre való elméleti felkészültsége elképesztő és ez most edzőként még jobban megmutatkozik.

1. Bánfi Mihály

Karrierem kezdete óta egy olyan példakép aki a pályán is és az életben is követendő. A focihoz való hozzáállása  példátlan, motivációs képessége kiváló, meccs előtti beszédei pedig sok játékosból kihozzák a maximumot. Játéktudását szerintem senkinek nem kell bemutatnom.

You must be logged in to post a comment Login