Budapest Cowbells

Véget ért a felnőtt szezon a Cowbells számára

Július 9-én a Budapest Titans vendégeként szenvedett vereséget a Cowbells II a Divízió I elődöntőjében. Az elvesztett mérkőzés következtében a másodosztály küzdelmeitől is búcsúzott a csapat.

A meccs elején voltak biztató jelek. A kék mezben játszó Cowbells védelme tudta tartani a lépést a Titánok támadóival, azonban az offense nem bírt pontokat szerezni. Viszonylag korán világossá vált a hazaiak dominanciája, amely az első félidő végére 32-0 arányú vezetést eredményezett számukra.

A harmadik negyedben végül megtört a jég és Kis-Prumik Attila pontokra váltotta Kelemen Marcell egyik passzát. A következő pontszerzés szintén Kelemen nevéhez köthető, aki ezúttal lábon jutott be a pylonok közé. Azt ezt követő jutalompontokat Osváth Tibor szerezte meg. Sajnos további pontok már nem kerültek a Cowbells neve mellé, így 38-14-es eredménnyel zárult a találkozó.

Voltak hibák mind a védelem, mind pedig a támadás részéről, amelyek végeredményben meghatározták az elődöntő kimenetelét. Bár a lécet nem sikerült megugrani, az itt szerzett tapasztalatok sokat fognak jelenteni a jövőben. A csapat mindent meg fog tenni, hogy a következő szezon jobban sikerüljön és jövőre egy csillogó aranyéremmel fejeződhessen be a menetelés. 

A további mérkőzéseinkről és a csapat mindennapi életéről Facebook és Instagram oldalunkon adunk hírt.

A cikkben Molnárné Golda Marianna fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login