Budapest Cowbells

Irány a Lupa, Beach Flag Cup!

Néhány év szünet után, július 30-án kerül újra megrendezésre a Football Armoury Beach Flag Cup. A rendezvénynek a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Lupa Beach ad otthont. Az itthoni amerikai foci záróeseményén találkozhattok a hazai sportág krémjével, köztük természetesen a Cowbells játékosaival is!

Ha még nem hallottál róla, a beach flag az amerikai futball kontakt nélküli (flag) verzióját ülteti át strand környezetbe, ezért biztonságos és mindenki számára élvezhető formában lehet kiróbálni a sportágat. Összesen 16 db 10-fős csapatnak lesz lehetősége megmérettetni magát két homokos strandpályán egy egész napos buli keretein belül. A célja a sportág népszerűsítése, melynek remek lehetőséget nyújt ennek lazább és biztonságosabb formában való kipróbálása és megtekintése az ország egyik legjobban felszerelt strandsportközpontjában.

A rendezvény idei fő támogatója a Football Armoury, aki a helyszínen és nyereményjátékok formájában a rendezvény közösségi média oldalain várja a sportág iránt érdeklődőket. A nap folyamán a mérkőzések mellett kísérő programokra is számíthatunk: jelen lesz a Red Bull Hungary és az NKE Cheerleader csapata, valamint a Lupa-tó nyújtotta fürdési lehetőséget sem érdemes kihagyni.

Az eseményre szurkolókat és játékosokat egyaránt várnak. Az amerikai futballban való jártasság nem feltétel, a szabályok könnyen elsajátíthatók és a sportág ezen verziójában végig biztonságban érezheted magad! Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://www.beach-flag.hu/jelentkezés

Játékosaink közül többek között Boros Laci is nevezett csapatával, aki a következőkkel invitál az eseményre: “Nagy örömmel fogadtam, hogy létrejött egy szezon levezetésére tökéletes focis nyári program, ami egyben közösségépítő is a magyar amerikai focis körben. Jól érezzük magunkat, bedobunk pár sört a srácokkal, csobbanunk néha egyet és közben a világ legjobb sportjának strandverziójában játszunk pár parázs meccset. Ez az igazi magyar Pro Bowl, játszani és nézni is élvezet minden meccset, így mindenkit csak biztatni tudok hogy látogasson ki! És szurkoljon a PitVipersnek!”

További részletekért látogass el a rendezvény honlapjára, közösségi média oldalaira (Facebook, Instagram) vagy nézd meg kedvcsináló videóit YouTube-csatornáján!

A cikkben a Váradi-Király Fotó fényképeit használtuk.

Ha szeretnél hozzájárulni csapatunk fejlődéséhez, legyél Patreon támogatónk!

You must be logged in to post a comment Login