Budapest Cowbells

Elindul a Divízió I-es rájátszás is

Szombaton Diósdra utazik második számú csapatunk, hogy a Budapest Titans vendégeként lépjen pályára a Divízió I. elődöntőjében. A másik ágon a VSD Rangers fogadja a Szombathely Crusherst, akitől az alapszakasz utolsó fordulójában 34-6-ra kikaptunk. 

Továbbra is nagyon hullámzó a Cowbells II. teljesítménye. Az utolsó előtti játéknapon Mercy Rule-lal, 63-14-re megvertük a Tatabánya Mustangsot idegenben, majd egy nagy pofonba szaladtunk bele hazai pályán két héttel később a Crushers ellen. Így 3-3-mal fejeztük be az alapszakaszt, ami a negyedik helyre volt elég. Ennek köszönhetően az alapszakaszt hibátlanul záró Budapest Titanshez utazunk a rájátszás elődöntőjében. A helyszín Diósd lesz, és 15 órakor hangzik el a kezdősípszó. 

HFL csapatunk vasárnap szintén elődöntőt játszott, ám sajnos nem sikerült a döntőbe jutás a Budapest Wolves ellen. Második csapatunkra sem vár könnyebb mérkőzés, de reméljük a Divízió I. fináléjában érdekeltek leszünk. Ehhez azonban a Titansnek is lesz egy-két szava, amely magabiztosan gázolt át a mezőnyön az alapszakasz során. A Cowbells II. május végén csapott össze velük, és 40-19-re elvesztette a találkozót.

Tavaly is találkoztunk velük, akkor 35-14-re mi győzedelmeskedtünk, majd mindkettő csapat ott volt a rájátszásban, ám számukra az elődöntő és a későbbi győztes Miskolc Steelers volt a végállomás. Emiatt bennük is buzog a bizonyítási kényszer, hogy ezúttal még tovább meneteljenek, amire az alapszakaszbeli teljesítményük ráerősít. De motivációs gondokkal a Cowbellsnek sem kell szembenéznie. A tavalyi ezüstérmet szeretnénk még fényesebbre cserélni idén.

Amennyiben lehetőséged van rá, gyere és szurkolj a Cowbellsnek, izgalmas mérkőzés és igazi playoff hangulat várható!

A további mérkőzéseinkről és a csapat mindennapi életéről Facebook és Instagram oldalunkon adunk hírt.

A cikkben Molnárné Golda Marianna fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login