Budapest Cowbells

Igazolás

Kedves Játékosok!

Minden játékosnak szüksége van SPORTORVOSI IGAZOLÁSRA a játékengedélyéhez.
18 éves kor alatt fél évre, 18 év felett 1 évre lehet megszerezni. Budapesten a Sportkórházban (https://osei.hu/), míg vidéken az ottani rendelőkben lehet elintézni leghamarabb. 2017-től már a háziorvosok is kiadhatják, erről érdeklődjetek, hogy hol és ki adhat ki.
A sportorvosi lapot innen tudjátok legenerálni pdf formátumban: http://mafsz.org/ujsportorvosi/ – fontos a kép beillesztése.

Az alábbi papírokat kell leadni ÚJONC játékosoknak (akik még nem voltak leigazolva (akár más) amerikai futball csapatnál):

Igazoló lap új – kitöltve és képpel ellátva három példányban kell leadni

Cowbells-sportolói-szerződés – kitöltve két példányban kell leadni – a dátumozást a csapat tölti ki!

Az alábbi papírokat kell leadni az ÁTIGAZOLÓ játékosoknak (akik bármi más amerikai futball csapatnál már le voltak igazolva, a fentebb említett igazoló lappal):

Átigazoló lap  kitöltve négy példányban kell leadni

Cowbells-sportolói-szerződés – kitöltve két példányban kell leadni – a dátumozást a csapat tölti ki!

 

Ezek kitöltése/leadása után a 2019-es évre megköthető a szövetségi biztosítás, melynek ára 7000 Ft és a tárgyévre szól. E nélkül nem léphet pályára játékos a szövetség által rendezett bajnokságokon vagy tornákon.

A már meglévő játékosoknak csak a “Cowbells sportolói szerződést” kell évente megújítani, illetve a bajnokságok előtt a sportorvosi igazolást.