Budapest Cowbells

Közel két év után elindul a HFL szezon a Cowbellsnek!

A Football Armoury Budapest Cowbells számára is elindul a 2021-es HFL idény, méghozzá a címvédő Fehérvár Enthronerst fogadja hazai pályán, a Tichy Lajos Sportcentrumban május 16-án.

A koronavírus miatt elmaradt 2020-as szezon után újra HFL meccsnek örülhetnek a magyar amerikai futball szerelmesei. Négy csapat részvételével kerül megrendezésre a magyar élvonal 2021-ben, a Cowbellsen kívül az Enthroners, a Budapest Wolves és a Győr Sharks küzd meg a bajnoki címért.

A két csapat legutóbb a 2019-es rájátszás elődöntőjében találkozott, akkor a fehérváriak győzedelmeskedtek 16-13-ra és jutottak be – a később megnyert- döntőbe, így extra motiváció lehet a revans a Cowbells játékosok számára. A Cowbells II. győzelemmel kezdte az idényt a Divízió 1-ben, az első csapat számára is ez a cél, azonban nem lesz egyszerű dolguk, a Fehérvár már megszerezte idei első skalpját, magabiztosan 35:14-re megverte a Győrt az első mérkőzésen.

A csapat erős, felkészült és sikerre éhes, amelyre szükség is lesz, hiszen idén nagyobb jelentőséggel bír minden mérkőzés, mert a három alapszakasz mérkőzés után, az első három helyezett játszik egy második alapszakasz kört, amely majd a döntőbe jutásról dönt, így hibázási lehetőség nincs.

Izgalmas, szoros és szórakoztató összecsapásra van kilátás két bajnokaspiráns között, nem érdemes lemaradni róla. Nagyon fontos, hogy ismét részt vehetnek nézők a mérkőzésen, (a sportcentrumba a belépés védettségi igazolvánnyal lehetséges), így mindenkit szeretettel várunk, hogy jöjjön és szurkoljon a Football Armoury Budapest Cowbellsnek!

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tőlünk a 2021-as szezonban, kövess minket élőben a Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon!

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login