Budapest Cowbells

Bejelentés: Football Armoury Budapest Cowbells

Névadó szponzori megállapodást kötött a Football Armoury és a Budapest Cowbells!

A népszerű sportruházati üzlet a 2021-es felnőtt szezonra kötött szerződést csapatunkkal, amelynek értelmében támogatóként segíti a menetelést a HFL-ben és a Divízió I.-ben.

Az idei szezonban Football Armoury Budapest Cowbells néven szerepel csapatunk a HFL küzdelmeiben, miután megszületett az egyezség a két fél között egy névadó szponzori megállapodásról. Az együttműködés a második csapatot is magában foglalja, partnerünk a Divízió I.-ben a Cowbells 2 munkáját szponzori minőségben támogatja.

“A Cowbellsnek köszönhetem, hogy megismertem, illetve megszerettem az amerikai focit, ezért rendkívül örülök, hogy a küldetésemben: elérhetőbbé tenni ezt a rendkívüli sportot, sikerül a Cowbellsszel való együttműködés. Azért is, mert így lehetőségem van nekik visszaadni abból a rengeteg jóból, amit tőlük kaptam.” – nyilatkozta a Football Armoury ügyvezetője, Németh Tivadar Domonkos.

Pozitívan tekintünk a jövőbe, a kontraktus létrejötte nemcsak csapatunk sikereiben játszik fontos szerepet, hanem a sportág hazai fejlődésében; célja, hogy minél több fiatalhoz eljusson az amerikai futball, és kipróbálják magukat ebben a fantasztikus játékban, ezzel is növelve annak népszerűségét és minőségét, miközben egy jó hangulatú közösség tagjaivá válnak.

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login