Budapest Cowbells

Szezont nyit a Cowbells 2

Alig több, mint egy hét elteltével újra a Szombathely Crushers-re készülünk. A február végi mérkőzéssel ellentétben ezúttal viszont a “szokásos” felállással, hiszen a Divízió 1. keretein belül második csapatunk utazik a másodosztály regnáló bajnokához.

Az előszezoni találkozónk, bár kedvezően alakult, ehhez a meccshez már kevesebb tanulsággal szolgál. Annyi biztos, hogy védő oldalon a Crushers idén is a másodosztály egyik legmeghatározóbb alakulata lesz. Az újonnan igazolt irányítójuk, Stuart Rees igencsak rozsdás formát mutatott, másik két légiósuk, Hatten és Howard viszont stabilan teljesítettek, így ha egész szezonban egészségesek tudnak maradni, akkor nem kérdés, hogy eséllyel pályáznak a DIV1 döntőjére.

Ahogy a teljes egyesületünk, úgy a második csapatunk is rengeteg változáson ment keresztül. A tavaly szeptemberi toborzásról 23 új játékost sikerült beépíteni a felnőtt keretbe, ami a 2009-es nagy Cowboys toborzóhoz képest új rekord. Számítunk rá, hogy lesznek nagy kihívások, hiszen így a keret jelentős hányada alig fél éve játszik, de az eltökéltség meg van, és segítséget is bőven kapnak majd csapat rutinos rókáitól, így idén sem lehet más a cél, mint – zsinórban már negyedszer – rájátszásba juttatni a Cowbells 2 gárdáját.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

Szombathely Crushers – Budapest Cowbells 2
Időpont: március 14. (szombat), 15.00
Helyszín: Városligeti Sporttelep (9700 Szombathely, Markusovszky utca 6.)
Belépő: 800 Ft (14 év alatt ingyenes)

You must be logged in to post a comment Login