Budapest Cowbells

Titán-vadászatra készül a Cowbells II

Hétvégén a Budapest Titanshez utazik Dunakeszire második csapatunk a Divízió I-ben. A Magyarság Sportpályán a kezdőrúgást délután háromkor végzik el. Ezúttal a hétvégén HFL csapatunk nem lép pályára, ők jól megérdemelt pihenőjüket töltik.

Fontos mérkőzés vár a Cowbells II-re ugyanis a még veretlen Budapest Titans lát minket vendégül. A titánok 4-0-val állnak, és egy újabb győzelemmel ellépnének a mezőnytől és egyben playoff helyüket is megváltanák. A Cowbells II ezzel szemben még csak három mérkőzést játszott, az elsőn a DEAC-ot vertük meg, majd kikaptunk a  VSD Rangerstől, de vasárnap sikerült javítani, és legyőzni a Guardianst magabiztosan 36-17-re. Hasonlóan jó teljesítményre lesz szükség most szombaton is, ha utol szeretnénk érni a riválist. A Titans is magabiztosan várhatja a találkozót, ugyanis 62 pontot szereztek a Tatabánya Mustangs elleni legutóbbi meccsükön, de összességében is négy találkozón 143 szerzett pontjuk van, így a védelemre nagy szerep hárulhat majd.

Ami a két együttes tavalyi szereplését illeti, ezüstérmes csapatunk 35-14-re diadalmaskodott felettük. Valamint a Titans tavaly is bejutott a rájátszásba, ahol a Miskolc ellen 42-2-re kaptak ki az elődöntőben.

HFL csapatunk már rájátszás résztvevőnek tudhatja magát, és a Titans elleni győzelemmel második csapatunk is nagy lépést tenne ehhez a DIV1-ben.

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tőlünk a 2022-as szezonban, kövess minket élőben közösségi média oldalainkon! Amennyiben pedig kipróbálnád magad, regisztrálj a június 11-én 15 órakor kezdődő toborzónkra, ahol megismerkedhetsz a játék alapjaival, és a csapat tagjává válhatsz!

A cikkben Molnárné Golda Marianna fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login