Budapest Cowbells

Toborzóval indul a nyár!

Néhány hónap szünet után, június 11-én ismét toborzónapnak ad majd otthont a Tichy Lajos Sportcentrum. Idén már második alkalommal várunk mindenkit, aki szeretné kipróbálni az amerikai vagy a flag focit, egészen 9 éves kortól!

A toborzó célja, hogy felmérjük, pillanatnyilag milyen képességekkel rendelkeznek a jelentkezők. Az itt kapott kép lehetővé teszi, hogy a későbbiekben könnyebben megtaláljuk a legjobb pozíciót a résztvevőknek. A toborzónapot kéthónapos újoncprogram követi, amely során mindenkit felkészítünk az aktív játékoskerethez történő csatlakozásra. Ha flag focizni érkeztél, nem kell bevezető alkalmakon részt venned. 

Edzőink tárt karokkal várnak

A program nagyjából egy-másfél órát ölel fel. Csapatunk rövid bemutatkozóját és a nap menetének ismertetését követően 10-15 fős csoportokba osztjuk a részvevőket. Közös bemelegítés után négy különböző gyakorlattal térképezzük fel a jelentkezők erősségeit, a feladatokat válogatott játékosaink vagy edzőink mutatják be és vezénylik. Itt olyan alapfeladatokra számíthatnak a jelentkezők, mint az elkapás, rövidtávfutás vagy a tackle, melyekről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz. Az egyes állomások végrehajtása 15-20 percet vesz igénybe.

Már a toborzón is óriási az összetartás

Ha szeretnél belesni egy toborzóra, nézd meg a legutóbbi eseményünkről készült videóinkat ide és ide kattintva. 

Ha érdekel a sportág, de még nem határoztad el, hogy belevágsz, olvasd el kedvcsináló cikkeinket honlapunkon vagy a sportoljma.hu online magazinjában! Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz, az alábbi linken várjuk jelentkezésed az eseményre! Ha felkeltettük az érdeklődésed, találkozzunk június 11-én 15.00-kor a Tichy Lajos Sportcentrumban!

További információkat a Facebook-eseményben találsz.

 

Hajrá Cowbells!
#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login