Budapest Cowbells

Top 5 legemlékezetesebb történet Bánfi Misivel

  1. Benzinkút

2013-ban az első válogatott edzőtáborban kimentünk sörért a benzinkútra a Rebelses srácokkal akkor még Cowboys játékosokként és visszafelé azt számolgattuk, hogy tulajdonképpen ha a két csapat összeállna, akkor jóformán egy válogatott védelme lenne a közös csapatnak. A többi történelem.

  1. +31 pont a Sharks ellen

2014 szintén amikor az előző napi mérkőzés után egyetlen esélyünk volt döntőbe jutni, mégpedig ha +31-es pont különbséggel elverjük a Cápákat. Spoiler, sikerült. Lett is egy saját kis kézjelünk ami mindig emlékeztet minket arra, hogy nincs lehetetlen a fociban.

  1. Coin Toss hiba a Wolves ellen

2014 HFL döntőn elrontottam a coin toss-t és adtam a Farkasoknak egy ingyen támadást de a vasbeton védelem megmentette a seggem.

  1. Szerbiában sárkányreptetés

CEI-ben a szerb BlueDragons otthonában játszottunk egy olyan meccset ahol jeges eső csapott vízszintesen az arcunkba és a házigazdák bent vacogtak az öltözőben és nem hitték el hogy ki kell jönniük meccsezni. Mi meg rövidujjúban kint őrjöngtünk, üvöltöztünk és rohangáltunk fel-alá a vízben bokáig…szegények picit beparáztak  Főleg hogy a Főkolompos végigrázta a kolompot a fülükbe. Szerbiában! 4 fokban! Szakadó esőben!

  1. 2017 Döntő félidő

2017-es Döntő félideje, a bemelegítő krém szagú szobában ahol eldöntöttük, hogy bajnokok akarunk lenni, és így is lett!

You must be logged in to post a comment Login