Budapest Cowbells

Út a döntőbe

Megérkeztünk az év legjobban várt részéhez, ugyanis indulnak az amerikai foci rájátszások! Először első csapatunk lép pályára a HFL elődöntőjében vasárnap 18 órától a Tichy Lajos Sportcentrumban. 

Miután 2-2-es mérleggel az alapszakasz második helyén zártunk, hazai pályán fogadhatjuk ellenfelünket a rájátszásban. Az ellenfél pedig a városi rivális Budapest Wolves lesz, amely szintén 2-2-vel zárta a szezon eddigi szakaszát, és a harmadik helyen végzett.

Címvédőként várhatják az összecsapást, de nem ők tűnnek ezúttal a bajnokság esélyeseinek. Ettől függetlenül egy nagyon erős csapatról van szó, amely hasonló játékerőt képvisel, mint mi. Nagyon kemény és szoros meccs várható, amely nagy eséllyel csak az utolsó percekben dőlhet el. 

Csak úgy mint május elején, ahol végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd egy utolsó másodperces touchdownnal fordítottuk meg az állást és nyertük meg a mérkőzést 28-25-re. Változás az akkori meccshez képest, hogy Bencsics Márk helyett azóta már Tóth Levente szerepel irányító pozícióban az ellenfélnél. 

A másik ágon Székesfehérvárra látogat a Miskolc, amennyiben bejutunk a döntőbe, a Steelers-Enthroners párharc győztesével küzdünk meg a Hungarian Bowlon az Új-Hidegkuti Nándor Stadionban július 16-án. Vereség esetén véget ér számunkra az idény. 

De nem csak a finálé a tét. Ugyanis ez a mérkőzés szolgál a Blue Bowl döntőjeként is. A Wolves mérkőzés nélkül jutott el idáig, a Cowbells pedig 31-0-ra nyert a Wolves 2 vendégeként az elődöntőben. 

Érdemes kilátogatni vasárnap a kispesti Tichy Lajos Sportcentrumba, mert egy nagyon izgalmas mérkőzésre van kilátás, várunk mindenkit szeretettel! Igazi playoff hangulat lesz! !

A cikkben Kutasi Petra fényképeit használtuk.

Hajrá Cowbells!

#WeAreCowbells #CowbellsNation #RingTheBell

You must be logged in to post a comment Login